★★★★★
★★★★★
9.2

Groepsaccommodatie met bar, vuurkuil en speelweide

vanaf 10 - 29 personen
11 slaapkamers
5 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 486
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Agnes weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Sfeervolle groepsaccommodatie voorzien van 11 slaapkamers waarvan 4 bedstedes geschikt voor groepen tot 29 personen. Bij dit sfeervolle vakantieadres staat gemoedelijkheid voorop. De accommodatie beschikt over een gezamenlijke ruimte waar u heerlijk kunt bijkletsen of spelletjes spelen. De gezamenlijke ruimte is voorzien van voldoende grote tafels met comfortabele stoelen waardoor u met uw gehele groep gezamenlijk kunt dineren. In de zitkuil kunt u heerlijk zitten en televisie kijken. De accommodatie beschikt over een eigen bar met tapaansluiting waar u eventueel uw eigen biertje kunt tappen. De accommodatie is zeer ruim opgezet waardoor een ieder zijn eigen plekje kan vinden.

  De accommodatie beschikt over 2 keukens (spoelkeuken en kookkeuken) die van alle gemakken zijn voorzien zoals vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, 2 koelkasten waarvan één met vriesgedeelte, gasfornuis met 4 grote pitten en 2 warmhouders en een oven.

  De 7 slaapkamers en 4 bedstedes zijn verdeeld over de boerderij zelf en een bijgebouw 5 meter naast de boerderij. Voordeel hiervan is dat een deel van de groep alvast rustig kan slapen terwijl een ander deel van de groep ongestoord nog gezellig een drankje kan drinken aan de bar.

  De accommodatie ligt op 1 hectare grond waarvan een groot gedeelte is aangelegd als sportveld. Ook is er een speeltuintje en dierenweide. De beschutte tuin met overkapping is ideaal om met je eigen vriendengroep of familie te genieten. Er is gratis WiFi, zelfs op het terras. De terrassen liggen op het zuiden, tevens is er een vuurkuil, een vaste barbecue en een dierenweide. De boerderijsfeer is optimaal aanwezig. Of u tot rust wil komen, of iets actiefs wilt beleven, het is allemaal mogelijk.

  Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van catering, die wij zelf verzorgen. Tevens is het mogelijk om verschillende activiteiten als survival, zeskamp, dropping, Oudhollandse spelletjes, klootschieten en letterboxen bij te boeken. Wij verzorgen de activiteiten zelf en bespreken dit vooraf met u.

  Er kan een extra chalet voor 6 personen bij gehuurd worden voor een vast bedrag per nacht. Zie de reserveringsmodule.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Slaapkamers boerderij:
  4x 2 persoons knusse bedstee kamers (met voorruimte en gordijn)
  1x 2 persoons bedstee
  1x 5 persoons gezinskamer
  3 toiletten en 3 douches

  Slaapkamer bijgebouw: (5 meter van de boerderij):
  1x 6 persoons gezinskamer
  4x 2 persoons kamers
  2 toiletten en 2 douches
  (2 campingbedjes aanwezig)
  Beoordelingen

  Nina - Juli 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  8.4

  We hebben een superleuke paar dagen gehad. Er was al heel veel in het huisje dus dat scheelde al qua inkopen. Het verblijf was mooi en opgeruimd.


  kevin - Juli 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Simpel weg een Top verblijf. Mooie rustige omgeving, met een speelveld waar ruimte genoeg is voor alles wat je kan bedenken. Ook binnen ben je van alle gemakken voorzien met grote leef ruimte met een "bruine kroeg" style bar. Een aanrader voor iedereen.

  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De accommodatie is omgeven door een prachtig natuurgebied waar u kunt wandelen en fietsen. Zo wandelt u in 10 minuten naar het natuurreservaat.

  Prachtig natuurgebied het Zwarte Gat
  Ten zuidoosten van Zuidwolde ligt een fraai heideterrein met een grote veenplas die bekend staat als Het Zwarte Gat. Ook beheert de stichting hier enkele deels beboste stroken heide en veen, aangeduid met de oude veldnaam De Slagen. Het gebied wordt doorsneden door een deels onverharde weg: De Egge, genoemd naar het beekloopje dat hier ooit door het gebied slingerde. Aan de rand van Het Zwarte Gat loopt de weg langs een picknickbank. Vanaf hier is een rondwandeling te maken rond het ven. Ook is het mogelijk om, naar eigen inzicht, een langere tocht te maken door het slagenlandschap in de omgeving.
  Direct contact met de verhuurder.