Ruim vakantieverblijf met recreatieruimte en kampvuur

  • vanaf 10 - 25 personen
  • 6 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisnummer: 1077
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Peter weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Peter. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Bij de accommodatie horen 6 slaapkamers, waar de bedden op 1.5 meter staan. Deze slaapkamers liggen afgezonderd, zodat u van uw rust kunt genieten terwijl de anderen nog gezellig samenzijn in de recreatieruimte. Er zijn 7 toiletten en 5 douches. Rondom de accommodatie is een groot grasveld, waar allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden en er is een volleybal- en basketbalveld aanwezig. Voor de kinderen zijn er skelters en een trampoline. Bij mooi weer kan de buikschuifbaan tevoorschijn gehaald worden. De keuken heeft een 6 pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, diepvries en koelkasten. Alle keukenbenodigdheden zijn aanwezig.

Dit vakantieadres voor 25 personen heeft een aparte ruime feest-/recreatieruimte met een sfeervolle bar en in het midden een groot open haardvuur. Aan koelkasten voor drank en etenswaren is geen gebrek. In de recreatieruimte is verder een voetbaltafel, tafeltennistafel en dartboard aanwezig. Vanuit de recreatieruimte loop je een ruime, gezamenlijke leefruimte in. Daar bevinden zich de keuken, de zithoek en de eettafels. De accommodatie is voorzien van een terras met tuinsets en er is een grote vuurkorf om buiten een kampvuur te maken waar je tot in de late uurtjes gezellig bij elkaar kunt zitten. Voor (gratis) brandhout wordt gezorgd.

Het is mogelijk om op het terrein te kamperen met eigen tent, camper of caravan, zodat er ook méér dan 25 personen kunnen overnachten. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektrische aansluitingen. Aan de Linde ligt volledig vrij in het buitengebied van Noord-Limburg, waar het nog genieten is van ruimte, stilte en natuur. Fietsen of wandelen door het prachtige Limburgse landschap of de Peel. Of door het natuurgebied langs de Grote Molenbeek waar u vanaf het terrein zo in kan lopen. Maar ook voor een dagje uit naar Venlo, Roermond, Eindhoven of Düsseldorf is deze accommodatie ideaal gelegen. Aan de Linde voldoet aan de Corona afstandseisen en heeft u veel te bieden voor een onvergetelijk uitstapje.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Het Stenenhuis:
Slaapkamer 1: 7x 1-persoonsbed
2 douches, 2 toiletten en 2 wastafel
Huisje Uitzicht:
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Hoofdgebouw:
Slaapkamer 4: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 6x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 6x 1-persoonsbed
3 douches en 3 toiletten
Daarnaast zijn er nog extra toiletten en douches op het terrein.
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.