Ruime groepsaccommodatie met zwembad en 2 tennisbanen

 • 22 personen
 • 7 slaapkamers
 • 3 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Niet aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Ron weten.

Reservering aanvragen Stel Ron een vraag per email.
Beschrijving
Deze vakantievilla voor 10 – 22 personen is gelegen op een villapark en voorzien van 7 slaapkamers en 3 badkamers. U beschikt over een ruime tuin (900m2) met tuinmeubilair. Op het park zijn een openlucht zwembad en 2 tennisbanen aanwezig waar u als vakantiegast gratis van gebruikt kunt maken. De vakantievilla wordt uitsluitend aan één groep verhuurd.

De villa heeft een L-vormige leefruimte met zit- en eetgedeelte. De gekozen opzet zorgt ervoor dat het altijd gezellig is in de leefruimte met open keuken. Voor kinderen is er een kleine speelhoek in de woonkamer. De keuken is voorzien van dubbele kookopstelling, koelkast met aparte vrieskast, combi-oven en vaatwasser.

De vakantievilla is niet speciaal voorzien van aangepaste voorzieningen. Wel is er één slaapkamer met eigen ruime badkamer op de begane grond welke zeer toegankelijkheid is voor mensen die minder ter been zijn. Bent u met uw familie waarbij opa/oma minder mobiel zijn, dan is de slaapkamer met badkamer op de begane grond ervoor ideaal voor opa/oma.

Bijzonderheden: Aangezien Ron telefonisch moeilijk bereikbaar is, geeft hij de voorkeur aan contact per mail.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 7 slaapkamers en 3 badkamers.

Beneden:
Slaapkamer 1: 1x 2-persoonsbed + douche, toilet en 2 wastafels
Boven:
Slaapkamer 2: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 3: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 2x stapelbed
Slaapkamer 6: 2x stapelbed + 1x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 2x stapelbed + 1x 1-persoonsbed
Luxe badkamer met douche, toilet en 2 wastafels
Luxe badkamer met douche, toilet en 2 wastafels
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Ron, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De luxe groepsaccommodatie is nabij Zeewolde in het natuurgebied Horsterwold in Zuidelijk Flevoland gelegen. In het hart van het grootste loofhoutbos van Nederland, is een “stille kern en vallei” gemaakt, speciaal voor recreanten. U kunt op deze plek uren genieten en tot rust komen. Ook de Veluwe is met de auto uitstekend te bereiken.

Zeewolde is een fantastische plek om te recreëren en biedt vele mogelijkheden voor zowel jong en oud. Zo heeft Zeewolde een kilometerslange kuststrook langs het Wolderwijd met diverse stranden. Meer met uw eigen jacht aan in de aanloop- en jachthaven van Zeewolde. In Elburg en Harderwijk kunt u opstappen in een boot vanwaar u geniet van een prachtige tocht over de randmeren. Huur uw eigen sloep en geniet vanaf het water van de randmeren. Het Veluwemeer is een bekend recreatiegebied voor windsurfers. Attractiepark Walibi World is om de hoek gelegen. Een dagje shoppen in Almere of Outletcenter Batavia Stad behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk meer activiteiten onder het kopje Vakantietips.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.