Ontspannen in deze moderne accommodatie met vuurkorf

  • vanaf 7 - 22 personen
  • 7 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Arjan weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Deze accommodatie is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Arjan. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Rust, ruimte en relaxen voor de hele familie of vriendengroep. Dat is hoe gasten deze accommodatie ervaren. Rust door de ligging in het stiltegebied bij Noordijk: ver weg van verkeersdrukte en stads lawaai. Ruimte door de grote woonkamer met een open haard, de omsloten achtertuin met o.a. een grote ronde zitkuil met vuurkorf, het 3,5 ha grote terrein en de landelijke en bosrijke omgeving. En relaxen omdat er voor alle leeftijden wat te doen is.

De groepsaccommodatie is gelegen in de voormalige Schoppe (ofwel werkschuur) van de monumentale boerderij, die in 1852 gebouwd is. Het huis biedt ruimte aan groepen tot 22 personen. De grote woonkamer biedt voldoende ruimte voor de hele groep en rondom de open haard kan er gezellig bijgepraat worden.

De ruime keuken is met een 5-pits gasfornuis met ingebouwde oven, koelkast, vrieskast, de nodige grote potten en pannen en vaatwasser volledig ingericht om zelf voor een grote groep mensen te koken. Voor liefhebbers is er een grote barbecue aanwezig. Desgewenst kan onze biologische kok een of meer maaltijden voor u verzorgen.

Het huis heeft zeven slaapkamers, waarvan twee kamers op de begane grond, met in totaal 22 bedden. En er zijn vijf sanitaire ruimtes, waarvan er één integraal toegankelijk is, met in totaal vijf toiletten, drie douches en acht wastafels.

Op het terrein is een cursusruimte van ca. 45 m2 aanwezig met een gladde dansvloer en diverse velden waar buiten trainingsactiviteiten kunnen plaats vinden. Dat maakt deze groepsaccommodatie ook uitermate geschikt voor meerdaagse trainingen. Bijvoorbeeld teamtrainingen of trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gemeenschapsvorming, duurzaamheid, dans of creativiteit.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 1x 2-persoonsbed
2x losse toilet
Badkamer met douche en aangepast toilet
Boven:
Slaapkamer 3: 1x stapelbed + 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 1x stapelbed + 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 1x 2-persoons stapelbed + 1x 4-persoons stapelbed
Slaapkamer 6: 1x stapelbed
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en 3 wastafels
Badkamer met douche, toilet en 3 wastafels
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
De groepsaccommodatie ligt midden in de Achterhoek in het stiltegebied bij Noordijk op een terrein van ruim 3,5 ha met een kleinschalige duurzame camping dat geheel met bomen omsloten is. Op het terrein zijn o.a. een kleine kinderboerderij, een speeltuin met diverse speeltoestellen, een volleybalveld en een open lucht zwembad aanwezig. Het zwembad is vanaf het Hemelvaartsweekend t/m het einde van de zomervakantie geopend. Voor gasten is er tevens een kleine winkel met een volledig assortiment aan biologische levensmiddelen op het terrein afwezig.

De groepsaccommodatie is een perfecte uitvalsbasis voor korte of langere wandelingen naar de Needse Berg met natuurspeelplaats De Ordelmanskoele of door het Noordijkse Veld, langs de Koningsbeekroute of het Boereneschpad. Het is ook heerlijk om door het prachtige Achterhoekse coulisselandschap met al zijn bossen, velden, monumentale boerderijen en kastelen te fietsen. Bij families met jonge kinderen is Erve Brooks in Gelselaar met zijn museumboerderij, overdekte speeltuin en pannenkoekenrestaurant populair. Oudere kinderen vermaken zich prima in het Kristalmuseum in Borculo, in een kano op de rivier de Berkel of in Klimbos Achterhoek te Ruurlo. En kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Museum More/Kasteel Ruurlo of het nabijgelegen kunstenaarsdorp Diepenheim met zijn vele galerietjes.
Direct contact met de verhuurder.