Ruim vakantieverblijf met voetbalveld, trampoline en bar

vanaf 9 - 21 personen
9 slaapkamers
6 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1858
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Serge weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Gezien de rustige ligging van de accommodatie nabij een natuurgebied, wordt de accommodatie niet verhuurd aan luidruchtige groepen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze groepsaccommodatie in het Drentse Diever is gelegen op een terrein van 3000m2 met een groot (gedeeltelijk overdekt) terras, recreatieruimte met bar en tap, speelweide met tafeltennistafels, voetbalveld, volleybalveld, trampoline, speeltoestel en boomgaard. Je huurt dit vakantieadres exclusief voor jouw groep. De accommodatie bestaat uit twee appartementen en verschillende thematische B&B kamers met eigen badkamer. Hierdoor kun je met maximaal 21 personen verblijven en beschik je over 9 slaapkamers, 6 badkamers en verschillende zitgedeeltes.

  Het eetgedeelte, de volledig ingerichte horecakeuken en de recreatieruimte met bar en tap (gebruik alleen als bier bij de eigenaar afgenomen wordt) zijn in de naast gelegen herberg gelegen. De herberg is gezellig ingericht met lounge banken, stamtafel, smart TV en een gezellig terras. In de eet- en recreatie zaal kun je met de hele groep gezamenlijk eten, spelletjes spelen, een potje tafelvoetballen, tafelbiljarten of sjoelen. De volledig ingerichte horeca keuken beschikt over een 6 pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron en voldoende koeling.

  Vanaf het terras heb je zicht op de speeltuin, het speelveld, de boomgaard, de dieren, de weilanden en niet te vergeten Nationaal Park Drents-Friese Wold.

  Wij bieden diverse groepsactiviteiten aan. Van kanoën, fietshuur, klimbos, paintball, quad rijden, schieten 2.0 (tip!), workshops, huifkar rijden, met legertruck over de hei (tip!) en nog veel meer. Ook de mountainbike liefhebbers kunnen zich in dit prachtige gebied met zo’n 200km (!!!) aan routes voor de deur helemaal uitleven.

  Mountainbikes kunnen ook via de eigenaar gehuurd worden. Het verzorgen van je maaltijden behoort tot de mogelijkheid. Wat dacht je van een heerlijke barbecue op onze Ofyr BBQ, Auspit (Australische BBQ) of een volledig buffet.

  In de schuur is plaats voor het stallen van alle fietsen (fietsen kunnen ook gehuurd worden via de eigenaar). In de schuur vind je verder volop speelgoed en een dartbord. Darten kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.

  Er is een overkapping aanwezig met een ingebouwde haard. Gebruik is mogelijk op basis van €10,-, inclusief aanmaak en hout. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan de basisschool in Guayaquil (Ecuador) die wij ondersteunen.

  Opmerking: Gezien de rustige ligging van de accommodatie nabij een natuurgebied, wordt de accommodatie niet verhuurd aan luidruchtige groepen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Appartement 1: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Appartement 2: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Een 2-persoons slaapbank kan eventueel bijgeplaatst worden.
  Boven:
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 5: 3x 1-persoonsbed + wastafel
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + wastafel
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + wastafel
  Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed + wastafel
  Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed + wastafel
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.