Sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe met wellness

  • vanaf 10 - 20 personen
  • 15 slaapkamers
  • 9 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisnummer: 134
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Lanita weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Deze grote vakantiewoning wordt ook tijdelijk verhuurd aan 1 of 2 gezinnen. Neem contact op met de verhuurder voor beschikbaarheid en een offerte op maat.
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Lanita. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Deze authentieke Drentse Saksische boerderij heeft alles wat nodig is voor een goed familie- of vriendenweekend. U heeft de beschikking over een bijzondere accommodatie, die wij in goed vertrouwen geheel in uw handen overlaten. Een uitstekend vakantieadres om met vrienden of familie een weekend door te brengen, even tijd voor elkaar!

De groepsaccommodatie is gezellig en mooi ingericht met veel hoekjes. De eeuwenoude gebinten zijn kenmerkend voor deze rietgedekte locatie. Opvallend zijn ook de twee karakteristieke schouwen in de huiskamer en de eetkamer. "Verrassend groot en toch zo knus" is wat wij vaak horen. Zodra u binnenkomt zult u zich thuis voelen. Mooie rustige kleuren, veel daglicht, gezellige inrichting en veel ruimte.

U beschikt over een grote professionele keuken, een ruime eetkamer, een grote huiskamer en een speelkelder als recreatieruimte. In de ruime eetkamer kunt u met 20 personen gezamenlijk eten en in de huiskamer is het goed vertoeven met televisie en stereo-installatie. Voor het stoken van de houtkachel kunt u gebruik maken van de aanwezige houtvoorraad. Wij vragen daar een kleine vergoeding voor. In de speelkelder staat een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel, een sjoelbak, een pooltafel en speeltjes voor de allerkleinsten.

In de grote besloten binnentuin bevindt zich in het voormalige stookhok een sauna, zonnebank en koud water dompelbad. Tevens is er een kleinere besloten binnentuin en de boerentuin met buxushaagjes. De accommodatie heeft een eigen speelweide van 1000 m² met alle mogelijkheden voor sport en spel voor jong en oud. Wij hebben een eigen parkeervoorziening met voldoende parkeerruimte.

Deze heerlijke groepsaccommodatie is van vrijdag 18.00 uur tot zondag 18.00 uur te boeken voor recreatieve doeleinden. Als er op de dag van aankomst geen zakelijke bezetting is, mag er vanaf 15.00 uur ingecheckt worden. Gedurende de vakantieperiodes is het ook mogelijk om onze groepsaccommodatie voor een midweek of een week te huren. Wij informeren u graag over de prijzen.

De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
In totaal zijn er 9 losse douches, waarvan 2 douches op de slaapkamer.

Boven:
Slaapkamer 1: 1x 2-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 2x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 1x 2-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 8: 1x 2-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 9: 1x 2-persoonsbed + wastafel + douche
Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed + wastafel + douche
Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Beneden:
Slaapkamer 12: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 13: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Boven bijgebouw:
Slaapkamer 14: 1x 2-persoons waterbed + wastafel
Slaapkamer 15: 1x 2-persoonsbed + wastafel
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Onze groepsaccommodatie is in het oude deel van Zwiggelte geleegen. De fraaie rietgedekte Saksische boerderijen, willekeurig bij elkaar gelegen, temidden van de golvende esgronden lijken op een plaatje uit lang vervlogen tijd. Drenthe en zeker ook de omgeving van onze accommodatie biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

Cultuur, vermaak, winkelen, ontspanning, uitstapjes met de kinderen, dit alles ligt binnen handbereik of op loopafstand. Er zijn bijvoorbeeld bioscopen in Emmen, Assen en Hoogeveen, nabijgelegen natuurgebieden, binnen- en buiten zwembaden in de buurt, Wildlands in Emmen, Plopsa Indoor Coevorden, Attractiepark Drouwenerzand, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het prachtige Museumdorp Orvelte, het altijd levendige dorp Westerbork en....... Teveel om op te noemen!
Direct contact met de verhuurder.