Uniek gelegen in het bos met kampvuurplaats

vanaf 7 - 15 personen
4 slaapkamers
2 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 173
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Dennis weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Een gezellig kampgebouw voor maximaal 15 personen met stapelbedden voor het onvervalste kampgevoel. De accommodatie ligt midden in het bos, aan de zandverstuiving tussen Nunspeet en ’t Harde, in het natuurgebied De Haere.

  Dit vakantieadres is voorzien van een recreatieruimte, een ruime overdekte veranda, een keuken voorzien van kookgerei, borden, bekers, bestek, een ruime koeling en een vriezer. Ook vindt u in dit gebouw een TV, radio en dvd-speler. U huurt het gebouw op basis van zelfverzorging.

  Op uw eigen terrein vindt u een mini voetbalveldje, een volleybalveld, een tafeltennistafel en heel veel ruimte om lekker hutten te bouwen en leuke spellen te doen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een kampvuur te maken. U kunt vrij gebruik maken van de zandverstuiving en het bos voor al uw spellen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2x stapelbed
  Slaapkamer 2: 4x stapelbed
  Slaapkamer 3: 4x stapelbed
  Slaapkamer 4: 5x stapelbed

  In de slaapzalen vindt u stapelbedden met matrassen en kussens. Slaapzak, hoeslaken en sloop moet u zelf even meenemen.
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De accommodatie ligt echt in het bos en aan de zandverstuiving (50 meter lopen) waar u naar hartenlust spellen kunt organiseren. Ook kunt u bij ons terecht voor activiteiten voor uw groep. Wij zijn één van de weinige bedrijven waar u kunt outdoor lasergamen op een echt battlefield. Voor groepen die de gebouwen huren hebben wij speciale lage groepstarieven. Ook Gps-tochten en boogschieten behoren tot de mogelijkheden.

  In de omgeving vindt u het buitenzwembad de Hokseberg in ’t Harde, De Zandenplas in Nunspeet, zwemparadijs de Brake in Nunspeet en ook Walibi ligt maar op een kwartiertje rijden van onze accommodatie. Elburg de vesting, Elburg midgetgolf, het artilleriemuseum en het transferium in Nunspeet zijn ook leuke uitjes voor uw kamp.
  Direct contact met de verhuurder.