Ruim vakantieverblijf voorzien van vele faciliteiten

  • vanaf 70 - 147 personen
  • 21 slaapkamers
  • 21 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Alies weten.

Reservering aanvragen Stel Alies een vraag per email.
Bijzonderheden
Deze accommodatie is minder geschikt voor sportgroepen en jongerengroepen. Familiegroepen, groepen vanuit kerken e.d. zijn van harte welkom op ons gemoedelijke park.
Beschrijving
De jeugdherberg is een grote groepsaccommodatie die plek biedt aan groepen van 70 tot 147 mensen. De accommodatie is gelegen op een uitgesproken christelijk vakantiepark en conferentiecentrum middenin de Achterhoek. In de schoolvakanties is er een uitgebreid christelijk programma en gedurende het hele jaar worden er christelijke conferenties georganiseerd.

Wat hebben we te bieden?
De herberg is een plek om als groep te overnachten en uw activiteiten te organiseren. Op de bovenverdieping staan 147 bedden verdeeld over 21 kamers. De gezamenlijke ruimte, de bovenzaal, is voorzien van tafels, stoelen en banken en is geschikt voor lezingen, relaxen en samenkomsten.

Op de begane grond bevindt zich het café, de eetzaal en een goed ingerichte keuken. Het café is een gezellige plek met tafels, stoelen en een bar. Ook staat er een pooltafel en hangen er dartboarden. De eetzaal is een gezellige ruimte met grotere tafels en stoelen. De eetzaal is de ideale plek om uw groep te voorzien van ontbijt, lunch en/of diner. De keuken is groot en geschikt om te koken voor grote groepen mensen, maar ook voor kleinere gezelschappen. Er is een oven, een koelkast, een grote kookplaat, een vaatwasser en er zijn genoeg pannen, bestek en servies aanwezig.

Wij kunnen voor uw ontbijt, lunch en/of diner verzorgen. Zijn er allergieën waar we rekening mee moeten houden? In overleg is veel mogelijk. Het is uiteraard ook mogelijk om (deels) zelf uw catering te verzorgen.

Het park en de omgeving
Op het park ligt een grote recreatieplas waar ook in gevist mag worden (met visvergunning). Wie wat minder van natuurwater houdt, kan een duik nemen in het zwembad (alleen geopend en verwarmd tijdens schoolvakanties). Sportievelingen kunnen zich uitleven op het sportveld met daarop baskets en voetbalgoals.

Huisregels
De tipi’s staan op een camping en vakantiepark. We hanteren daarom een aantal huisregels. Vraag naar onze huishoudelijke regels.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
De jeugdherberg heeft 21 slaapkamers variërend in grootte (5, 6, 10, 16 of 17 personen). De kleine slaapkamers zijn ingericht met stapelbedden van driehoog. De slaapkamers zijn allen voorzien van eigen sanitair. De grootste kamers hebben zelfs 3 douches en twee wastafels. De toiletten bevinden zich op de gang. Alle bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden. Beddengoed en handdoeken moet u zelf meenemen of kunt u bij ons huren.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
In de omgeving is er van alles te doen. Op 8 km Doolhof en Klimbos Ruurlo, op 20 km Natuurpark de Leemputten, op 12 km Markant outdoorcentrum Braamt, op 12 km Kabelskibaan Stroombroek, op 10 km Zwembad Rozengaarde Doetinchem, op 10 km Skyzone Doetinchem en op 15 km boottochten op de Oude IJssel.
Direct contact met de verhuurder.