Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Geen boekingskosten

Laagste Prijs Zekerheid

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Alle regio's
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
783 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
Weekend vanaf 64 p.p.
Op basis van 42 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 71 p.p.
Op basis van 20 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 124 p.p.
Op basis van 16 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 78 p.p.
Op basis van 9 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 116 p.p.
Op basis van 23 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.2
Weekend vanaf 66 p.p.
Op basis van 12 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 70 p.p.
Op basis van 10 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 59 p.p.
Op basis van 8 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 113 p.p.
Op basis van 20 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 101 p.p.
Op basis van 15 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 151 p.p.
Op basis van 20 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 94 p.p.
Op basis van 20 personen.
Bekijk details

Vakantieboerderijen voor een weekendje weg in Nederland

Ga je er binnenkort met vrienden of familie even tussenuit en wil je een vakantieboerderij in Nederland huren? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan vakantieboerderijen voor kleine groepen van 8 personen, 10 personen of 12 personen tot grotere groepen van 15 personen tot 20 personen. De vakantieboerderijen in ons aanbod worden particulier verhuurt. Je hebt dus rechtstreeks contact met de eigenaar van de groepsboerderij wie je ook direct meer kan vertellen over de leukste groepsactiviteiten in de regio. Een vakantieboerderij huren hoeft niet duur te zijn. In ons aanbod aan groepsverblijven vind je bijvoorbeeld low-budget kampeerboerderijen, maar ook luxe vakantievilla’s met zwembad. Verschillende vakantieboerderijen zijn bijzonder geschikt voor gezinnen en families. Zo kun je denken aan een vakantieboerderij voor een groot gezinoor 8 personen met 4 slaapkamers tot vakantieboerderijen voor vriendengroepen of families geschikt voor 20 personen met 10 slaapkamers en 10 badkamers.

Vakantieboerderijen met zwembad

Onze unieke vakantieboerderijen met privé zwembad zijn gelegen door heel Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ruime vakantieboerderij gelegen op de Veluwe, of een luxe vakantieboerderij met zwembad in Groningen? Onze vakantieboerderijen zijn veelal voorzien van vele stijlelementen welke verwijzen naar de vroegere bestemming van het pand, zo zie je vaak de eeuwenoude draagbalken terug in de vakantiewoning of kijk je door de karakteristieke stalramen naar buiten over het prachtige landschap. Een aantal van onze vakantieboerderijen is gelegen op een actieve boerderij, hierbij is het vaak mogelijk om een rondleiding te krijgen over de boerderij van de verhuurder. Een leuke en leerzame activiteit vor de kinderen en natuurlijk ook voor jou als ouder om weer eens te zien waar ons eten vandaan komt.

Vakantieboerderijen voor families huren

Een vakantieboerderij huren voor een weekendje weg met de familie? In het jaarlijkse weekendje weg met het gezin of je vrienden is het natuurlijk van belang dat er leuke groepsactiviteiten op het programma staan. Veelal zijn onze vakantieboerderijen gelegen nabij de stad, aan het water of vlakbij een natuurgebied. De stad biedt vaak leuke activiteiten aan voor sportieve families, zoals karten, laser-gamen of het doen van een escape-room. Voor seniorengroepen kan het erg leuk zijn om een workshop te volgen of een museum te bezoeken. Uiteraard kun je ook bij je vakantieboerderij activiteiten ondernemen. Vrijwel altijd is er een groot grasveld bij het vakantiehuis aanwezig waar je zelf groepsspellen kunt ondernemen en soms is er zelfs een indoor-speelruimte in de vakantieboerderij aanwezig waar je ook met slecht weer de groep kunt vermaken.
Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten