zeever offer

Specialist in online reserveringssoftware voor groepsaccommodaties

Heb je een groepsaccommodatie, vakantiehuis, vakantieboerderij of andere type vakantiewoning en zoek je een simpel, gebruikersvriendelijk en vooral niet te uitgebreid boekingsprogramma voor op je eigen website? Wij bieden een online reserveringssysteem, zodat vakantiegasten je accommodatie ook rechtstreeks via jouw eigen website kunnen boeken. Super makkelijk voor de vakantiegast en het scheelt jou als verhuurder ook nog eens aanzienlijke provisiekosten.

Reserveringssysteem voor groepsaccommodaties

Online boekingsmodule voor op je eigen website

Wij bieden een online reserveringssysteem welke gespecialiseerd is het in verhuren van groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen. Veel groepsaccommodaties hanteren namelijk een ingewikkelde prijsopbouw met leeftijdsafhankelijke toeslagprijzen, bijkomende kosten en optioneel bij te boeken arrangementen. Daarnaast willen veel groepen vaak ook een ‘optie’ (tijdelijke blokkering) plaatsen, zodat ze eerst even met de rest van de familie of vriendengroep kunnen overleggen. Ons reserveringssysteem biedt een beschikbaarheidskalender waarbij ‘opties’ apart in de kalender worden verwerkt. Een nieuwe ontwikkeling is dat wij de vakantiegast ook de mogelijkheid gaan bieden om een tweede optie op een lopende optie te plaatsen. Op deze wijze loopt je als verhuurder nooit boekingen mis.

Om gebruik te maken van ons boekingssysteem, dien je klant te zijn van Vakantieadressen.nl. Naast reserveringssoftware bieden wij namelijk een platform voor het verhuren van groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Nederland. Meer dan 600 huiseigenaren halen jaarlijks vele boekingen binnen via Vakantieadressen.nl Heb jij een vakantiehuis voor minimaal 10 personen, dan is het eigenlijk wel een must om op ons platform te adverteren. Uit recent onafhankelijk onderzoek onder eigenaren van groepsaccommodaties is gebleken dat Vakantieadressen.nl op een gedeelde eerste plek staat als beste platform om je groepsaccommodatie te verhuren. Lees hier meer over de voordelen van Vakantieadressen.nl

Ical kalender koppeling

Verhuur je via meerdere websites? Dan heb je ongetwijfeld de ervaring dat je meerdere kalenders moet bijhouden. Ons reserveringssysteem biedt mogelijkheden om eenvoudig kalenders van verschillende platformen met elkaar te synchroniseren middels een I cal link. Met deze I-cal kalender koppeling hoef je maar op één plek de kalender bij te houden, wel zo makkelijk.

Beschikbaarheidskalender

Heb je nog geen beschikbaarheidskalender voor op je eigen website? Naast ons reserveringssysteem, bieden wij ook de mogelijkheid om een bezettingskalender op je eigen website te plaatsen. De boekingskalender is mobiel vriendelijk, zodat die ook op de smartphone goed in beeld komt. Je kunt de kleuren van de kalender aanpassen naar je eigen huisstijl, zodat de kalender aansluit bij de lay-out van je eigen website!

Tarieven & Abonnementen

De boekingsmodule is nog in ontwikkeling, waardoor er nog geen tarieven en abonnementsvormen bekend zijn. Medio juni 2020 verwachten verwachten wij de eerste versie van de online reserveringsmodule te kunnen aanbieden aan huiseigenaren en verhuurders van vakantiehuizen. Heeft u interesse in ons reserveringssysteem speciaal voor groepsaccommodaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Reserveringssysteem voor groepsaccommodaties