Beschikbaarheidskalender voor op je eigen website

Heb je nog geen beschikbaarheidskalender voor op je eigen website? Naast ons online reserveringssysteem, bieden wij ook de mogelijkheid om een kalender op je eigen website te plaatsen. De bezettingskalender is mobielvriendelijk, zodat die ook op de smartphone goed in beeld komt. Je kunt de kleuren van de kalender aanpassen naar je eigen huisstijl, zodat de kalender aansluit bij de lay-out van je eigen website!

Online boekingsmodule voor op je eigen website

Wij bieden een online reserveringssysteem welke gespecialiseerd is in het verhuren van grote vakantiehuizen en groepsverblijven. Veel groepsaccommodaties hanteren namelijk een ingewikkelde prijsopbouw met toeslagprijzen, extra kosten, arrangementen en optioneel bij te boeken extra's. Daarnaast willen veel groepen vaak ook een ‘optie’ (tijdelijke blokkering) plaatsen, zodat ze met de rest van de familie of vriendengroep kunnen overleggen. Ons reserveringssysteem biedt een beschikbaarheidskalender waarbij ‘opties’ apart in de kalender worden verwerkt. Wij bieden gasten de mogelijkheid om een tweede optie op een lopende optie te plaatsen. Op deze wijze loopt je als verhuurder nooit boekingen mis.

Ical kalender koppeling

Verhuur je via meerdere websites? Dan heb je ongetwijfeld de ervaring dat je meerdere kalenders moet bijhouden. Ons reserveringssysteem biedt mogelijkheden om eenvoudig kalenders van verschillende platformen met elkaar te synchroniseren middels een I cal link. Met deze I-cal kalender koppeling hoef je maar op één plek de kalender bij te houden, wel zo makkelijk.

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten