Ervaringen van huiseigenaren

Prettig persoonlijk, betrokken en kundig!

Nadat onze boerderij na 4,5 jaar verbouwing bijna klaar was om gasten te ontvangen hebben wij ons verdiept in de verschillende bookingsites. Al snel kwamen wij uit bij Vakantieadressen.nl. Na een bezoekje van Wouter werd ons al snel duidelijk dat Vakantieadressen.nl niet zo maar een bookingsite is. Prettig persoonlijk, betrokken en kundig!

".. maar liefst 27 boekingen in 28 dagen"

Drie uur nadat wij bij Vakantieadressen.nl online zijn gezet hadden we de eerste boeking te pakken en nu na 28 dagen hebben wij maar liefst 27 boekingen. We kunnen hier rustig spreken van een vliegende start mede dankzij Vakantieadressen.nl. Wij zijn enthousiast over de korte lijntjes, prettige no-nonsense benadering en de vinger aan de pols werkwijze.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Met vriendelijke groeten,
Hans Wiendsels en Ria Mijnsbergen - 2019-09-23 “Wiendsels” Ruinerwold.

Ja ja… eerst zien en dan geloven....

In augustus 2016 hebben wij De Zevenhof in Zwiggelte (Drenthe) overgenomen. Via een collega hoorden we goede verhalen over Vakantieadressen.nl. Wouter van Vakantieadressen nam contact met ons op en tijdens dat gesprek bleek dat hij precies wist waarover hij sprak.

Eigenlijk waren we direct om toen Wouter voorstelde om het eens een half jaar te proberen:
“Ik weet zeker dat jullie tevreden zullen zijn en na een half jaar het contract gaan verlengen!”
Ja ja… eerst zien en dan geloven…. Na plaatsing ging het snel, al gauw kwamen vrijwel alle boekingen via Vakantieadressen.

Dit terwijl wij ook nog bij andere boekingssites aangesloten waren. Dat betekent dat Vakantieadressen.nl beter vindbaar is voor zoekende vakantiegasten.

".. uiteindelijk zijn wij veel voordeliger uit"

Het is even een flink jaarbedrag, maar uiteindelijk zijn wij veel voordeliger uit dan, naast de jaarlijkse bijdrage, telkens een flinke commissie te moeten betalen per boeking! Wij zijn heel blij met de samenwerking! Mocht je twijfelen over aansluiting bij Vakantieadressen.nl, dan mag je te allen tijde contact met ons opnemen: 0593 – 333 111.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Met vriendelijke groeten,
Dries en Lanita - 2019-08-30 “De Zevenhof” Zwiggelte.

Door ansichtkaart contact gezocht

Via de ansichtkaart van vakantieadressen ben ik in contact gekomen met Wouter van Vakantieadressen.nl. Wouter is op locatie geweest en gaf aan dat hij de verwachting had dat we snel vol zouden komen, zeker met onze nieuwe luxe accommodatie met 13 slaapkamers en 13 badkamers.
Ik moest het eerst maar zien, het waren mooie beloften. Eerst hebben we een 6 maanden termijn afgesproken.

".. momenteel zeker 90% van de boekingen via vakantieadressen!"

Nadat we online stonden, kwamen de boekingen direct binnen. We hebben momenteel zeker 90% van de boekingen via vakantieadressen! Wouter heeft ook erg goed meegedacht met het online plaatsen van onze nieuwe accommodatie. Vragen worden snel beantwoord en ik vind het prettig dat ik zelf de regie heb naar de gasten toe.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Met vriendelijke groeten,
Gerrie Pasop “De Hooge Weide” Vorden - 2019-08-25.
Lees hier de ervaringen van 25 andere ondernemers.

zo’n jonge gast met mooie beloftes

Na een kleine 2 jaar verbouwen was het dan zover, onze eigen vakantieboerderij in Roggel! We hadden een mooie site laten bouwen om boekingen binnen te krijgen, dit bleek al snel niet voldoende om gevonden te worden op het Internet.
We gingen kijken waar we bij zouden kunnen aansluiten, toen Wouter van Vakantieadressen.NL ons benaderde. Hij kwam op locatie kijken en was erg enthousiast, maar wij waren nog wat sceptisch, zo’n jonge gast met mooie beloftes.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"nu ± 90% boekingen via Vakantieadressen.NL"

We besloten een half jaar te proberen en dat was meteen te merken in het aantal boekingen! We zijn echt superblij met de samenwerking en hebben nu ± 90% van de boekingen via Vakantieadressen.NL We vinden de presentatie op de site heel duidelijk, en ook het persoonlijk contact is fijn.

Met vriendelijke groeten,
Reino & Karin Boots - 2019-08-20 “Taerkes Hoes” Roggel.

In eerste instantie twijfelde ik een beetje

Een vakantiehuis is een mooi bezit, maar dan moet je wel bekendheid vergaren, bekendheid die voor voldoende boekingen zorgt. Na een zoektocht op internet kwam ik aan bij Vakantieadressen.NL.
In eerste instantie twijfelde ik een beetje of Vakantieadressen hét adres was waar recreatieboerderij de Reekamp mee moest samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in minder validen vakanties, en zou deze samenwerking ons wat opleveren!? Na een mailtje en telefonisch contact, bellen werkt toch altijd beter, hebben we de sprong in het diepe gewaagt.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"zit niet per se te wachten op meer concurrentie"

Het is altijd even twijfelen of een “abonnement” (vaste advertentiekosten) wel aansluit. Deze kosten zijn er, met of zonder boekingen. We hebben gekozen voor zes maanden proef. Wouter van Vakantieadressen was heel open en eerlijk. Hij twijfelde of onze accommodatie van 10-12 personen wel groot genoeg was. Beiden kunnen we nu vaststellen dat de samenwerking succesvol is. In de eerste zes maanden hebben we zeventien boekingen gehad. En terwijl ik dit type gaat de telefoon weer. In eerste instantie twijfelde ik een beetje. Ik zal eerlijk zijn, ik zit niet per se te wachten op meer concurrentie op de site van vakantieadressen, maar als ondernemer is het zeker aan te raden om het eens zes maanden te proberen op www.vakantieadressen.nl.

Wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groeten,
Margriet van Velde “De Reekamp” te Bronckhorst.

eerste groep verliep hartstikke goed

Afgelopen weekend onze eerste groep mogen ontvangen. Dit verliep hartstikke goed! Gasten waren erg tevreden over de accommodatie en hebben alles keurig netjes achtergelaten. Sinds we met jullie “in zee zijn gegaan”, staan er al 5 boekingen in onze agenda. Zelfs voor volgend jaar al!!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"Jullie denken mee......"

Jullie denken mee over hoe we ons op de kaart kunnen zetten en komen met goede tips en adviezen!

Onze dank daarvoor! Met vriendelijke groeten,
Korrie en Inge “Lyts Kanaän” te Leeuwarden.

Tot mijn stomme verbazing ........

Hoi Wouter, Tot mijn stomme verbazing heb ik, 5 weken na vermelding op jullie website, de zesde boeking mogen noteren. Ik ben oprecht verbaasd, want ik was wat wantrouwig.
En ik ben er blij mee!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Fedda Algra “BuitenWedde” te Wedde.

Sinds we online zijn, stromen de boekingen binnen

Sinds vorig jaar september hebben wij contact met Vakantieadressen. De aanmelding verliep soepel en eenvoudig. Sinds we op de website staan, stromen de boekingen binnen.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"zeer tevreden over de samenwerking."

Bijna alle boekingen komen via Vakantieadressen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking. Ook het telefonisch contact met onze gasten via vakantieadressen verloopt goed. Als er iets gewijzigd moet worden aan foto’s of vermelding, wordt dat direct opgepakt.

Wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groeten,
Marjolein de Graaf “De Bijsselse Enk” te Nunspeet.

Dat kwam goed uit ...

Toen wij ons via Google oriënteerden naar een goede boekingssite voor onze vakantieboerderij kwamen we steeds terecht bij www.vakantieadressen.nl. Wij waren nog druk met de restauratie van onze monumentale stolpboerderij toen wij werden gebeld door Wouter Grooters van www.vakantoeadressen.nl. Onze boerderij was Wouter opgevallen en hij gaf aan onze boerderij graag op de site te willen hebben. Dat kwam goed uit want dit waren wij toch al van plan vanwege de goede vindbaarheid van al hun sites.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"verwachtingen overtroffen."

Na plaatsing van onze boerderij op de website zijn al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! Binnen een paar weken hadden we al 20 boekingen en nu 3 maanden later zijn bijna alle weekenden dit jaar al geboekt! De contacten met Wouter en Ton lopen erg prettig en op vragen wordt snel gereageerd.

Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groeten,
Jeroen en Marika de Wilde van vakantieboerderij “De Duinhoeve” te Heemskerk.

.. laten we het eens proberen.

We zijn in 2011 als B&B begonnen met 7 royale kamers. Af en toe verhuurden wij het aan een hele groep in 1 keer. In de herfst van 2017 werden we benaderd door Wouter en die vertelde over hun vele websites. Toen dachten we, laten we het eens proberen. Inmiddels hebben we het eerste half jaar allang gehad, en zonder enige twijfel hebben we meteen voor een jaar de samenwerking weer verlengd.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"Wij zijn zeer tevreden."

We krijgen veel reserveringen binnen, en onze gasten vinden de site ook super handig en duidelijk. Heb je als ondernemer een vraag, bel of mail ze en ze helpen je direct. Wil je b.v. een lastminut plaatsen, geef het door en zij zetten het kosteloos op de site.

Kortom wij zijn zeer tevreden. Ben en Renate Voorpostel
Met vriendelijke groet, “Erve Howerboer”

Eerst zien dan geloven!!!

Wij werden in september 2017 benaderd met het verzoek, om op vakantieadressen.nl te adverteren, met ons familie appartement voor 18 personen. We waren een beetje sceptisch over het enthousiasme en gegarandeerde boekingen, maar na een goed telefonisch gesprek gingen we om.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"een half jaar proberen."

Eerst een half jaar proberen. Nog geen 2 weken online en we hadden al 3 reserveringen. Het loopt nog steeds goed en voor 2018 hebben we onze samenwerking natuurlijk nu voor één jaar vastgezet.

Vakantieadressen bedankt. Gerrit en Silvia Grootelaar
Met vriendelijke groet, “’t Vrielinck Hezingen”

Nieuw gestart in 2017

Tijdens de realisatie van onze groepsaccommodatie - Januari 2017 - “Wierschuur Nieuwland” werden wij benaderd door Wouter met het verzoek ons aan te sluiten bij Vakantieadressen.nl Dit paste eigenlijk helemaal niet in ons plan. Gezien de luxe van onze accommodatie wilden wij inzetten op klinkende namen, bekend van de t.v. reclames.

Het kostte Wouter dan ook behoorlijk wat overredingskracht ons te overtuigen. Hij bleek gelukkig volhardend en na een proefperiode waren wij om.

Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL. Binnen een uur nadat onze accommodatie online was gezet, hadden wij een reservering. Ik was ervan overtuigd dat het een grap was maar het bleek de opmaat voor een constante stroom van reserveringen van fijne gasten.

Wij voelen ons helemaal op onze plaats bij Vakantieadressen.nl. Wij houden lekker zelf de regie en worden op de achtergrond op prettige wijze gesouffleerd.

Bedankt voor de fijne samenwerking!
Met vriendelijke groet, Martine van Soolingen

Gestart als B&B, maar...

De “BolleWyn” is als B&B gestart in april 2012. Dit was een redelijk succes, maar het kon beter. Daarom zijn we toch in 2016 een groepsaccommodatie geworden, waar met name veel studenten gebruik van maakten, wat eigenlijk niet de bedoeling was. De accommodatie was daar te mooi en te groot voor.

Met hoge advertentiekosten van aanbieders draaide het nog niet zoals wij wensten. Vervolgens kwamen wij in contact met Wouter van Vakantieadressen.nl.

"Over gegaan naar vriendengroepen"

Door ons verblijf bij Vakantieadressen.nl onder te brengen zijn we helemaal over gegaan naar vriendengroepen en families waar we heel blij mee zijn. Zodoende hebben we nu een mooi gevulde kalender. Heden hebben we door onze gasten vijf sterren geschoord via recensies op Google.

Inmiddels zijn alle andere adverteerders opgezegd omdat we een top-deal hebben met Vakantieadressen.nl, dat vind je nergens. Wouter; bedankt voor de goede en plezierige samenwerking!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL,
Met vriendelijke groet, Marten Huisma

.. een nieuwe uitdaging.

In januari 2017 zijn wij met het gezin verhuisd vanuit Friesland, terug naar onze roots en werden wij eigenaar van Vakantiehuis de Beukhaag ( 11 personen ) in Winterwijk. De verhuur van een vakantiewoning naast het boerenbedrijf is voor ons een nieuwe uitdaging en een compleet nieuwe tak van sport.

In een gesprek met Wouter van vakantieadressen.nl werd ons uitgelegd hoe hun site ons zou kunnen ondersteunen met het binnenhalen van boekingen. Door hun professionele benadering en overzichtelijke site, merkten we al snel dat we beter vindbaar waren.

"Erg tevreden over de samenwerking."

Families, vriendengroepen, jong en oud weten de weg naar “de Beukhaag” te vinden. Het blijft ons verbazen hoeveel boekingen we binnen krijgen en we zijn dan ook erg tevreden over ons eerste jaar. Ook voor 2018 komen er al weer veel boekingen binnen.

We hebben gemerkt dat, naast een goede eigen site, een vermelding van onze accommodatie op vakantieadressen.nl heel veel oplevert. We zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL,
Met vriendelijke groet, Gé en Erna Oonk

(bijna) lege bezettingskalender

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat wij kennis maakten met Wouter van Vakantieadressen.nl. Na een jaar van tobben met een (bijna) lege bezettingskalender, waren wij op zoek naar een goede website om onze accommodatie beter te verhuren. Wij hadden totaal geen ervaring op het gebied van groepsaccommodaties en zijn zomaar in het diepe gesprongen na de verbouw van de ruimte bij ons op het terrein.

Via internet kwamen we in contact met Vakantieadressen.nl, in het begin nog wat wantrouwig, maar al gauw besloten we om het maar gewoon te proberen. Het vertrouwen in Vakantieadressen.nl zat vooral in de kennis van het internet wereldje èn de combi van ervaring met het verhuren van de eigen accommodatie.

".. een open en eerlijk gesprek."

Geen verkoop praatje, maar een open en eerlijk gesprek. We kregen goed advies over de te hanteren prijzen en Wouter dacht dat we onze accommodatie tussen de 20 en 30 keer zouden moeten kunnen verhuren per jaar. Meteen het eerste jaar verhuurden we onze accommodatie 34 keer en dit jaar zitten we zelfs op 38. Een accommodatie die vaak jongeren, jeugd, studenten en sportteams aanspreekt. Wij zijn erg blij met deze doelgroep en blij dat we in zee gegaan zijn met Vakantieadressen.nl. Wij hopen op nog jarenlange samenwerking!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL,

Met vriendelijke groet,
Fanneke de Leeuw “www.devlaes.nl”.

GENIETEN OP DE VELUWE!

In December 2016 hebben wij als horecaechtpaar een B&B overgenomen op de Veluwe met 9 slaapkamers. Door het contact met Wouter van Vakantieadressen.NL kregen wij al snel vertrouwen dat dit een professionele organisatie is die ons verder zou kunnen helpen.

Omdat we best wel veel hadden geïnvesteerd en deelname ook een behoorlijke investering vonden, hebben wij gevraagd of we niet een jaar maar het een half jaar mochten aankijken hoe de boekingen zouden verlopen. Gelukkig kon dat.

Onze jaarkalender was nog helemaal leeg, toen we ons aanmelden bij Vakantieadressen. Maar omdat wij op de juiste manier zijn geadviseerd - met een goede prijs/kwaliteit verhouding - liepen de weekenden zo vol met groepen.

"We durven weer te investeren"

Nadat het eerste half jaar van onze vermelding voorbij was, hebben wij ook geen moment getwijfeld om deze met een jaar te verlengen. Wij kunnen nu al aangeven dat het jaar 2017 dankzij Vakantieadressen een fantastisch jaar is geweest.

Ook de boekingen voor 2018 gaan erg goed, want we zitten nu ( 2 oktober 2017 ) alle weekenden al vol tot eind juni 2018. Nu wij zien dat er zelfs al boekingen binnenkomen voor 2019 kunnen en durven we ook verder te investeren in onze accommodatie en onze toekomst.

Bekijk de website van “Guesthouse Lazey”.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL,

Met vriendelijke groet,
Volkert & Wil Assendelft

Nieuwe start in Drenthe

In maart 2014 zijn wij vanuit de regio Rotterdam verhuisd naar het mooiste, meest bijzondere stukje van Nederland namelijk het drie- provinciën punt Frederiksoord in Zuid-West Drenthe.

We kwamen hier namelijk een vacature tegen voor het runnen van een B&B met 5 slaapkamers. Vrij snel kwamen we erachter dat onze accommodatie ook zeer geschikt is voor families en vriendengroepen. En zo kwamen we in contact met Vakantieadressen.

Ton loodste ons door de mogelijkheden van Vakantieadressen heen en we hebben nooit een seconde spijt gehad van deze beslissing. Via deze website, en hun andere domeinnamen, halen we een goede bezetting.

Vakantieverblijf “de Bakkerij”, te Frederiksoord biedt dus nu “losse” kamerverhuur - in de midweken - voor mensen die een B&B overnachting zoeken of groepsverhuur voor 10-12 personen in de weekenden.

"Switchen van B&B naar groepen"

Vakantieadressen heeft ons geholpen om te switchen van B&B naar een familiehuis. Het verhuren aan families en groepen is toch net even iets anders dan een losse kamer verhuren aan B&B gasten.

Sinds kort hebben we op hun advies het professionele abonnement. We zien nu al het aantal boekingen stijgen. Ook zo’n goeie tip van Vakantieadressen. Dat vind ik zo fijn aan hen, ze denken met je mee en niet alleen aan hun eigen portemonnee.

“Bekijk onze vermelding - de Bakkerij”,

Met vriendelijke groet,
Frans van der Graaf en Annemarie Evenblij

Trotse eigenaresses

Even aan u voorstellen! Wij zijn Kristel Roelofs en Marieke Olde Weghuis. De trotse eigenaresses van B&B De Oale School, in het prachtige Twentse dorp Lattrop-Breklenkamp. In september 2013 waren we met beide gezinnen op vakantie en onder het genot van een glaasje wijn ontstond het idee om een eigen B&B te gaan beginnen.


Toen in oktober 2013 de voormalige R.K. School Gerardus Majella, een monumentaal pand, in Lattrop te koop kwam, besloten we de stoute schoenen aan te trekken en onze droom te verwezenlijken.

Na een traject van ruim 2,5 jaar, vol onderzoeken, aanvragen, overleggen en een ingrijpende verbouwing konden wij op 12 maart 2016 de deuren openen van onze B&B De Oale School.
In eerste instantie wilden we ons richten op de individuele gasten, zoals de fietsers en de wandelaars, maar naarmate het seizoen vorderde kregen we ook steeds meer aanvragen van groepen vrienden, collega’s en families.

Deze groepen bleken uitermate enthousiast over onze locatie, vooral omdat alle 7 zeer ruime kamers zijn uitgerust met een eigen zithoek, TV en badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er in alle vertrekken rekening gehouden met de draaicirkel van een rolstoel, er zijn geen drempels en onze gehele accommodatie is gelijkvloers. Dit maakt De Oale School dan ook uitermate geschikt voor mensen met een beperking. Daarna kwam al snel de vraag om de hoek: hoe kunnen we deze, voor ons nieuwe, doelgroep bereiken?

"Dit wekte bij ons ... vertrouwen."

Al vrij snel kwam Wouter van Vakantieadressen.nl in beeld. Aanvankelijk waren we wat voorzichtig en terughoudend, als startende onderneming zijn wij zeer kritisch op het gebied van investeringen. Wouter gaf ons direct uitgebreide en vooral transparante informatie, waar wij als jonge startende ondernemers behoefte aan hadden.

Heel duidelijk, geen kleine lettertjes en op al onze vragen had hij een snel en pasklaar antwoord. Dit wekte bij ons al snel het vertrouwen. We werken nu bijna een jaar samen met Vakantieadressen.nl en het heeft ons al heel veel boekingen opgeleverd. Vrijwel alle weekenden tot aan het eind van het jaar 2017 zijn mede door Vakantiedaressen.nl volgeboekt en ook de boekingen voor 2018 lopen erg goed.

Wat maakt voor ons de samenwerking in het bijzonder prettig:
• snelle response
• persoonlijke benadering
• kennis van zaken en ervaring
• duidelijke en transparante afspraken

Voor vragen over onze ervaring en samenwerking met Vakantieadressen.nl, mag u natuurlijk altijd persoonlijk contact met ons opnemen op: 0541-229436.

“Bekijk onze vermelding - De Oale School”

Met vriendelijke groet,
Kristel en Marieke

De Oude Broederij

In de zomer van 2011 kregen we de mogelijkheid om een groot stuk grond te kopen, grenzend aan onze woonboerderij. Op het perceel stonden twee grote, vervallen schuren van een voormalige broederij en een legkippenbedrijf, dat jaren geleden al haar deuren gesloten had. Wat precies de nieuwe bestemming zou moeten worden wisten we op dat moment nog niet, maar we wilden graag iets speciaals doen met dit unieke plekje.

We vonden het leuk om de geschiedenis van de gebouwen in ere te houden en zo ontstonden er plannen voor twee luxe, ruime vakantiewoningen: De Kippenschuur en de De Broederij. Het bleek een hele klus te zijn, maar toen we buiten alles opgeruimd hadden, kwam heel voorzichtig de mooie natuur weer tevoorschijn. Het gras kon weer groeien en er verschenen de mooiste wilde bloemen. In de herfst van 2014 begonnen we met de renovatie van de voormalige schuren.

"te mooi om waar te zijn ...."

Na een intensieve periode van verbouwen en keuzes maken waren we in februari van dit jaar klaar met ons project. Precies in die periode kwam Vakantieadressen.NL op ons pad. Via een collega in ons dorp werden we getipt, de contacten waren snel gelegd en nog diezelfde week waren we te vinden op hun site. Wat er toen gebeurde was te mooi om waar te zijn.

Nog die zelfde week kwamen de eerste boekingen en voor een eerste jaar zijn we meer dan tevreden. We zijn een echt familiehuis en onze doelgroep weet ons goed te vinden. Wanneer we na vertrek in het gastenboek hun lieve reacties lezen zijn we best een beetje trots en super gemotiveerd! Nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje op onze site De Oude Broederij of bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Axel en Nicole Wegmann

De Moerderij - Brabant - 24 personen

In november 2015 zijn wij begonnen met het verbouwen van een voormalige zorgboerderij naar een groepsaccommodatie. We zijn vrij snel en zonder ervaring in de recreatiewereld gestapt en wisten niet helemaal hoe we het zouden aanpakken.

Natuurlijk hadden we navraag en onderzoekjes gedaan bij collega’s. Toen de eerste boekingssite zichzelf aanmeldde, tijdens de verbouwing, zijn we dan ook gelijk met hun in zee gegaan. De jaarlijkse bijdrage en de daarbij komende provisie per boeking, waren heel hoog!
Onze vermelding voor 24 personen en met 8 slaapkamers.
Bezoek de website van het De Moerderij.

"Eerst terughoudend, maar toch ...."

Toen Vakantieadressen.nl vervolgens belden om ook daarbij aan te sluiten waren we dan ook heel terughoudend. Op verzoek hebben ze een paar maanden later, nogmaals contact opgenomen en hebben we stap toch genomen… en naar volle tevredenheid gelukkig!!

De boekingen stromen binnen en we zitten elk weekend vol! Mensen die gaan zoeken op een groepsaccommodatie komen via één van de sites van vakantieadressen wel bij ons terecht! Super!
Inmiddels draaien we nu een jaar en hebben een mooie accommodatie voor 24 personen met 8 slaapkamers en 4 badkamers. Vooral de ruimte buiten en de dierenweide worden goed ontvangen!
Patrick en Lieke - De Moerderij

Campvelt - Veluwe - 112 bedden

Sinds 2005 ben ik eigenaar van Groepsaccommodatie ’t Campvelt in Doornspijk. Een groepsaccommodatie die al bestaat vanaf 1943. Wij waren één van de eerste accommodaties met een eigen website en stonden altijd bovenin google. De boekingen waren niet aan te slepen. De laatste jaren, vanaf 2012 ging het steeds moeizamer allemaal.

Wij dachten dat het aan ons lag en aan de wat oudere accommodatie die wij hebben, maar dit was zeker niet het geval! September 2016 heb ik contact opgenomen met vakantieadressen.nl, waar ik direct goed geholpen werd. Binnen een dag stonden mijn gebouwen erop en binnen twee weken begonnen de boekingen te komen. 2017 zit inmiddels stampvol, als vanouds, dit is een heerlijk gevoel!

Onze vermelding voor 82 personen.
Onze vermelding voor 112 personen.

"De bezettingskalender"

De bezettingskalender hield me nog tegen in het begin, aangezien wij geen studenten en andere risicogroepen toe willen laten. Wij wilden dan ook niet dat zij konden zien dat we nog vrij waren in bepaalde periodes. Dit is inderdaad wel eens lastig maar het grote voordeel is dat je alleen nog mailtjes en telefoontjes krijgt voor de periodes die nog vrij zijn. Je verkoopt dus veel minder nee en verliest geen kostbare tijd aan loze telefoontjes en mailtjes.

Er komen dus ook niet veel telefoontjes van risicogroepen meer binnen aangezien we al hartstikke vol zitten. Aanrader dus, geen commissie per boeking is erg prettig, anders had ik het niet gedaan ook, dan worden de kosten pas echt hoog. Eenmalig een bedrag inleggen is nu even vervelend maar het levert je echt een heleboel boekingen op. Dik en dwars het risico waard.
Dennis Kuipers - groepsaccommodatie 't Campvelt

Bezoek de website van het 't Campvelt.

Gezond boerenverstand !!

In de zomer van 2016 hebben wij kennis gemaakt met vakantieadressen.nl en alle andere domeinnamen die Vakantieadressen.NL heeft om toekomstige gasten te helpen bij het vinden van de juist passende accommodatie.
Een collega van de Gastvrije Landgoederen vertelde over de succesvolle verhuur via deze website’s. Wij verhuren al ruim 10 jaar een drietal accommodaties en dan heb je al de nodige ervaring. Daarnaast hebben wij een melkveehouderij en een dosis GBV ( Gezonde Boerenverstand). Dat troffen wij ook aan bij Vakantieadressen.NL; resultaat gericht, nuchter, goede praktische adviezen en een makkelijke toegankelijke website zorgen ervoor dat het prettig zakendoen is met dit bedrijf.

"Nieuwe foto's laten maken"

Op advies van Vakantieadressen.NL hebben we een compleet nieuwe serie foto’s laten maken van alle slaapkamers; onder het motto; de toekomstige gasten willen zien waar men terecht komt. Ook het snel verwerken van alle informatie is een groot pluspunt, daarover zijn wij ook zeer tevreden. Landgoed de Barendonk heeft 3 verblijven, die wij afzonderlijk maar ook deels incombinatie verhuren.
- Het Grote Huis voor 13 personen met 5 slaapkamers
- Vlaamsche Schuur voor 22 personen met 6 slaapkamers
- Het Koetshuis voor 12 personen met 4 slaapkamers
Hartelijke groet vanuit Brabant: Liesbeth Hermanussen-Thijssen van Landgoed de Barendonk in Beers Noord-Brabant

Mijn passie is mijn werk geworden

Ron en ik ( Anita ) hebben de groepsaccommodatie twee en een half jaar geleden gekocht. Er kunnen in totaal 33 personen bij ons verblijven. Zij hebben dan de beschikking over 12 slaapkamers en 9 badkamers. Wij zijn inmiddels bezig met fase 2 van de verbouwing. De keuken wordt aanzienlijk vergroot en uitgerust met een soort binnen barbeque.

Ook komen er nog 2 extra badkamers bij zodat echt elke kamer zijn eigen sanitair heeft. Uit ervaring blijkt dat een eigen slaapkamer met sanitair hoog scoort bij onze gasten. Onze weekendgasten zijn voornamelijk families en vriendengroepen met kinderen. Voor de boeking geven wij wel duidelijk aan dat we zeker geen feestlocatie zijn en dat wij graag op goede voet met de buren blijven. Verder worden de midweken ook vaker ingevuld met teambuildingsdagen, zowel voor huisartsen in opleiding, de politie, de popschool en een notariaat.

Op dit moment is Ron bezig om onze locatie aan te bieden als vergaderlocatie, waarbij de catering ook door ons verzorgd kan worden. De vergaderingen kunnen gecombineerd worden met een workshop paardencoaching. Ik ( Anita) ben gediplomeerd freestyle instructeur en onze eigen paarden worden hierbij ingezet.

"Een vast bedrag per jaar"

Over de bezetting van onze accommodatie zijn wij zeer tevreden. Nadat wij anderhalf geleden de samenwerking zijn aangegaan met vakantieadressen stromen de boekingen letterlijk binnen.

Ton weet waar hij over praat en deelt zijn kennis graag met zijn klanten. Hij is een goed klankbord, neemt de tijd voor je en geeft waar nodig tips. Zijn belofte, namelijk dat hij een goede bezetting via vakantieadressen.nl garandeert, maakt hij waar!

Juist hierom is het niet nodig om bij diverse platforms deel te nemen en betaal je niet overal provisie. Aan vakantieadressen betalen wij een vast bedrag per jaar wat ons prima past. Voor dit vaste bedrag zijn we goed vindbaar en hebben we een goede bezetting.

- Onze vermelding bij Vakantieadressen.NL
Anita Meijer

PS: Als je meer wilt weten over ons, over onze accommodatie Hoeve 't Wed of over onze samenwerking met vakantieadressen.nl, bel dan met Ron op 06-39465254.

Grietje Doorten

In 2010 is de groepsaccommodatie aangekocht en na een grondige verbouwing zijn we in september 2012 gestart met het ontvangen van gasten. We hebben gekozen voor een accommodatie met 17 slaapkamers, de ruime boerderij was groot genoeg om dit te realiseren. We hebben bewust niet gekozen om de ruimte op te delen in twee accommodaties omdat we het prettig voor onze gasten vinden dat ze zowel binnen als buiten de hele accommodatie voor zichzelf hebben.

Tevens is gekozen om iedere kamer van een eigen badkamer te voorzien omdat we op deze manier de gasten meer privacy kunnen bieden. Onze doelgroep is families, vriendengroepen en zakelijke gasten. Jongerengroepen en schoolreisjes passen niet in ons concept. Omdat de accommodatie aan de rand van monumentendorp Orvelte is gelegen en tevens in het hart van Drenthe ligt, hebben gasten veel mogelijkheden om erop uit te gaan in de omgeving. Onze website voor particulieren.
Onze website voor vergaderen.

"Orvelter Hof in Orvelte"

De bezettingsgraad is boven onze verwachting. We hebben het afgelopen jaar alle weekenden bezet gehad, zelfs in de moeilijke maanden januari en februari. Gasten boeken vaak al meer dan een jaar vooruit voor de weekenden, voor de feestdagen zelfs 2 jaar vooruit. We hebben dan nu ook al bijna alle weekenden bezet t/m oktober 2017.

De midweken buiten de schoolvakanties is lastig. We proberen hiervoor de zakelijke gast te benaderen. Vanaf begin af aan (september 2012) staan we op de websites van Vakantieadressen.NL. Via Vakantieadressen.NL worden we zeer goed gevonden en we zijn dan ook zeer tevreden over deze samenwerking.

Vaak worden er goede tips gegeven en geprobeerd de laatste gaatjes in de bezetting te vullen. In het begin werd de accommodatie ook nog wel eens door andere boekingsbureaus geboekt waarvoor provisie verschuldigd was. Momenteel hebben we bijna alle boekingen via Vakantieadressen.NL. Grietje Doorten

Onze vermelding voor particulieren.

Susanne van der Vliet

Mijn naam is Susanne van der Vliet, eigenaresse van de Moorselse Hoeve in Lierop. Twee jaar geleden zijn wij met onze accommodatie begonnen. Ik kwam uit de detailhandel en mijn man zit in de zwemwereld. Samen met onze architect en aannemer hadden we een heel mooi concept neergezet, maar hoe komen we nu aan gasten??

Gelukkig vonden we in het dorp een goede website ontwerper en heeft mijn man Roald op internet vakantieadressen gevonden. Natuurlijk hebben we ook bij de welbekende websites gekeken, maar daar schrokken we zo ontzettend van de hoge bedragen die we af moesten dragen per boeking, dat we ons bij vakantieadressen hebben aangemeld. Ik kan wel vertellen dat ik behoorlijk wat telefoonuurtjes met Ton van vakantieadressen erop heb zitten. Onze website is door Ton helemaal nagelopen en gecontroleerd. Onze vermelding voor particulieren.
Onze vermelding voor vergaderen.

"Moorselse Hoeve in Lierop"

Ton vertelt je precies wat er wel en vooral niet goed aan is. Dit komt af en toe misschien niet zo leuk over omdat je toch je ziel en zaligheid in het ontwerp van je website heb gelegd. Als het dan op zoveel punten veranderd moet worden, is dat niet echt leuk. Wanneer u dit ook heel vervelend vindt, zou ik zeggen: Kijk op mijn boekingskalender voor het resultaat!

In onze stoutste dromen hadden we dit geweldige resultaat niet durven hopen. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, is nu een serieus recreatiebedrijf. Zelfs uit het buitenland weten ze ons te vinden via vakantieadressen.

Wanneer u na mijn verhaal vragen heeft, kunt u mij gerust een keer bellen. Op de website van de Moorselse Hoeve vindt u mijn telefoonnummer. Ik wens alvast iedereen een heel goed boekingsjaar toe!! Groetjes, Susanne van der Vliet

Onze website voor particulieren.
Onze website voor vergaderen.

Familie Fieten Zuidwolde

Wij Freek, Wilma en Agneta Fieten zijn actieve ondernemers. Freek heeft samen met zijn broer een schoonmaakbedrijf in Hoogeveen en Wilma heeft de dagelijkse leiding over 2 groepsaccommodaties voor 20 en 22 personen. Dochter Agneta heeft daarnaast nog een eigen Beautyfarm in Zuidwolde.
Wilma: "De boekingen liepen redelijk, maar ik had het gevoel dat we er meer uit konden halen. Voorjaar 2016 hebben wij Vakantieadressen.NL het vertrouwen gegeven om met een frisse blik naar onze accommodaties te kijken, van foto’s en prijzen tot teksten en presentatie op onze eigen website."

"Aanpassingen en regelmatig contact"

Agneta: "Zo heeft Vakantieadressen.NL teksten voor ons herschreven en onze prijzen en beschikbaarheid direct zichtbaar gemaakt op onze eigen website."
Wilma: "Ik heb voor een professioneel abonnement gekozen omdat ik hierdoor de zekerheid heb dat wij met onze groepsaccommodaties met 9 en 10 slaapkamers een hoge bezetting behaal.
Het grote voordeel van Vakantieadressen.NL vind ik de persoonlijke benadering en de kennis die zij in huis hebben van de recreatiemarkt. Regelmatig hebben wij telefonisch contact, bespreken we de huidige bezetting en bedenken we originele acties om ook de laatste beschikbare weekenden verhuurd te krijgen."

"We hadden dit vooraf niet verwacht"

Het afgelopen jaar heb ik ervaren dat het mogelijk is om alle boekingen met de hulp van Vakantieadressen.NL rechtstreeks te verkrijgen. Ik merk ook dat vakantiegasten het prettig vinden om met mij als eigenaresse telefonisch contact te hebben, voordat zij besluiten te gaan boeken.
Met een vriendelijke vakantiegroet, Wilma Fieten

"Bel ons rustig op"

Wilt u meer weten over onze ervaringen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen: Familie Wilma, Freek en Agneta Fieten - 0528-371178

Bezoek de website van het Nolderwoud

Welkom bij Vakantieadressen.NL

..... het is een stuk makkelijker geworden.

Vakantieadressen.NL B.V.

Needseweg 23 A - 7151 MH Eibergen
Telefoon: 0545-477370
vakantie(apestaartje)vakantieadressen.nl
K.v.K: 69431183

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Een afspraak op een ander tijdstip is zo gemaakt.

Alle rechten voorbehouden Vakantieadressen.NL - 1998 -