Haal meer boekingen binnen via je eigen website

 • Ook op jouw eigen website willen vakantiegasten direct inzicht krijgen in de beschikbaarheid en totaalprijs. Heb jij nog geen goed werkende en gebruiksvriendelijke boekingsmodule op jouw eigen website? Plaats dan de boekingsmodule van Vakantieadressen op jouw eigen website. Dit biedt zowel voor de vakantiegast als de verhuurder vele voordelen.

 • Voordelen voor de vakantiegast

  Vakantiegasten zien op je eigen website in één overzicht de Beschikbaarheid & Totaalprijs voor de ingegeven periode. Geen ingewikkelde prijslijsten meer die niet leesbaar zijn op je telefoon. Alles overzichtelijk en duidelijk in één boekingsmodule. Het boekingsproces verloopt gemakkelijker en sneller. Dit zal resulteren in meer boekingen via je eigen website.

 • Voordelen voor jou als verhuurder

  De Beschikbaarheid en Prijzen worden automatisch gesynchroniseerd tussen Vakantieadressen.nl en je eigen website. Dit scheelt je veel tijd! Op je eigen website profiteer je ook van ons unieke optie systeem, waarbij gasten de mogelijkheid hebben om een tweede optie op een reeds lopende optie te plaatsen. Op deze wijze loop jij nooit boekingen mis.

 • Voorbeeld boekingsmodule

  Klik op de afbeelding om te zien hoe één van onze klanten de boekingsmodule heeft geplaatst, of klik op de voorbeelden 1 t/m 6.
  Reserveringssysteem voor groepsaccommodaties

Handig en gemakkelijk

 • Met een iCal koppeling alle kalenders direct bijwerken

  Gebruik je de Ical kalender koppeling van Vakantieadressen.nl, dan kun je automatisch de beschikbaarheid naar andere websites sturen. Dit voorkomt dubbele boekingen en scheelt je veel tijd met het bijhouden van kalenders op andere websites.

 • Met één druk op de knop een huurovereenkomst

  Met één druk op de knop maak je eenvoudig een simpele factuur / huurovereenkomst in PDF inclusief je eigen logo, contactgegevens en betalingstermijnen.

 • Voorbeelden van boekingsmodule

  Hieronder enkele voorbeelden van ondernemers die de boekingsmodule van Vakantieadressen.nl op hun eigen website gebruiken.

  - Voorbeeld 1: Bij het Bos
  - Voorbeeld 2: Vakantieboerderij Boneman
  - Voorbeeld 3: Lutjen Hendrik
  - Voorbeeld 4: Vakantieboerderij Castenray
  - Voorbeeld 5: De Berenshoeve
  - Voorbeeld 6: Landgoed de Mosbeek

Vakantieadressen.NL B.V.

Needseweg 23 A - 7151 MH Eibergen
Telefoon: 0545-477370
vakantie(apestaartje)vakantieadressen.nl
K.v.K: 69431183

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Een afspraak op een ander tijdstip is zo gemaakt.

Alle rechten voorbehouden Vakantieadressen.nl - 1998 -