Ruime groepsaccommodatie gelegen aan het bos

  • vanaf 20 - 54 personen
  • 11 slaapkamers
  • 8 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Vakantieadres: 489
  • Deel dit vakantieadres:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Frank weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Komt u met een groep, waarbij iedereen ouder is dan 18 jaar, dan is de maximum bezetting 54 personen. Is het grootste deel van de groep jonger dan 12 jaar, dan is de maximum bezetting 100 personen. Neem even contact op voor een passende oplossing. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studie/studentenverenigingen.
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Frank. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Deze groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van Ommen in het Overijsselse Vechtdal. Aan de rand van het bos biedt deze accommodatie veel mogelijkheden voor sport en spel. Door de combinatie met het naastgelegen sportcentrum is er voor groepen die op trainingskamp willen de mogelijkheid om gebruik te maken van het fitnesscentrum of de dojo (judotrainingszaal). Voorheen was er in de accommodatie plaats voor ruim 100 personen, maar dit is door de eigenaren teruggebracht tot maximaal 54 personen.

De benedenverdieping beschikt over een grote zaal, welke deelbaar is in twee kleinere zalen door middel van een schuifwand. Er zijn een tafeltennistafel, tafelvoetbal en airhockeytafel beschikbaar op aanvraag. Gelegen aan de zaal bevindt zich een keuken waar men de beschikking heeft over een 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast, vrieskast, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Tevens heeft men de mogelijkheid een frituurpan, reuzenkoekenpan of barbecue bij te huren.

Op het terras voor de accommodatie kan men heerlijk relaxen na een activiteit of pittige training. Voor de actieve rust kan gebruik gemaakt worden van de voetbaldoelen of het volleybalnet op het grote sportveld. Ook is het mogelijk om de klimbaan in het bos of de boogschietbaan af te huren. Verder is het Vechtdal een prima gebied om te wandelen, fietsen, wielrennen of te mountainbiken.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 6x bed + wastafel
Slaapkamer 2: 6x bed + wastafel
Slaapkamer 3: 6x bed + wastafel
Slaapkamer 4: 6x bed + wastafel
Slaapkamer 5: 6x bed + wastafel
Slaapkamer 6: 2x bed + wastafel
Slaapkamer 7: 2x bed + wastafel
Sanitaire ruimte heren: 4 douches, 2 toiletten, 3 urinoirs en 2 wastafels
Sanitaire ruimte dames: 4 douches, 3 toiletten en 3 wastafels
Verdieping:
Slaapkamer 8: 5x bed + wastafel
Slaapkamer 9: 5x bed + wastafel
Slaapkamer 10: 5x bed + wastafel
Slaapkamer 11: 5x bed + wastafel
Sanitaire ruimte gemengd: 2 toiletten, 1 urinoir
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.