Bijzonder gelegen met overdekt terras en sportveld

  • vanaf 10 - 25 personen
  • 7 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Vakantieadres: 2061
  • Deel dit vakantieadres:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Irma weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Irma. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
In de omgeving van de Sallandse heuvelrug vind je op loofafstand van het bos dit gezellige vakantieadres met een groot sportveld en natuurspeelplaats met klimtoestellen, kabelbaan en waterpomp. Met de rivier de Regge in de achtertuin is er volop gelegenheid voor waterpret. Maak kennis met de ossen, kippen, varkens en konijnen op het terrein. Misschien ligt er wel een eitje voor je klaar.

De accommodatie heeft een grote gezamenlijke ruimte met voldoende stoelen en tafels om samen te eten. De TV beschikt over een home-cinema set. Voor degene die zelf muziek wil maken, is er een piano aanwezig.

Je beschikt over 7 slaapkamers. Op de begane grond een 2-persoons kamer met aangepaste douche en toilet voor mindervaliden. De andere zes slaapkamers vind je op de verdieping. Het merendeel van de bedden zijn boxsprings.

De accommodatie heeft moderne gescheiden sanitaire ruimtes voor mannen en vrouwen. Iedere sanitaire ruimte beschikt over 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels. Verder is er een mindervaliden doucheruimte en een kinderdoucheruimte.

Via de openslaande deuren kom je op het volledig overdekte terras. Op het terras staan verschillende picknick tafels waar je gezellig met elkaar kunt zitten. Vanaf het terras kijk je uit op het speelveld met volleybalnet, trampoline, voetbalgoals, klimtoestel, pingpongtafel en een natuurspeelplaats. Daarnaast is er voor de kinderen nog een skelter aanwezig.

De omgeving van Hellendoorn is zeer bosrijk. De Sallandse Heuvelrug is zeer in trek bij fietsers en wandelaars. Voor mountainbikers zijn er verschillende uitdagende routes in de buurt van Hellendoorn, Nijverdal en Holten. Met elkaar genieten van de Sallandse Heuvelrug kan door een bezoek te brengen aan Buitencentrum De sallandse Heuvelrug of Natuurmuseum Holterberg Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om met een gids de mooie Sallandse Heuvelrug te verkennen. De Enterse Zomp is een unieke gelegenheid om de Regge vanaf het water te beleven.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + aangepaste douche, toilet en wastafel
Sanitaire ruimte mannen: 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels
Sanitaire ruimte vrouwen: 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels
Losse douche
Boven:
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 4x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
Slaapkamer 7: 4x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
2 losse toiletten
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.