Knusse accommodatie gelegen dichtbij zee

  • vanaf 10 - 26 personen
  • 5 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Joost weten.

Reservering aanvragen Stel Joost een vraag per email.
Bijzonderheden
Joost, de beheerder van deze accommodatie, heeft ervoor gekozen om geen beschikbaarheidskalender bij te houden bij Vakantieadressen.nl. Voor de actuele beschikbaarheid kun je per e-mail contact opnemen met Joost via het contactformulier op deze website.
Beschrijving
Deze comfortabele vrijstaande groepsaccommodatie grenst direct aan het grootste duingebied van Noord-Holland en ligt op 100 meter van het strand. Het terras ligt op het zuiden en grenst aan het duingebied. In de royale hangmatten kunt u ontspannen genieten van de zon of gewoonweg de tijd vergeten met een goed boek. De vuurkorf is een geliefde plek om ‘s avonds gezellig een wijntje te drinken. De rest van de groep speelt ondertussen nog een laatste potje voetbal. Een barbecue en volleybalnet zijn op aanvraag beschikbaar.

De knusse gezamenlijke ruimte is ingericht met grote stoere (eet)tafels en banken. Vanzelfsprekend is er gratis WiFi en bevat de inventaris ook een televisie en DVD speler. De ruime open en modern ingerichte keuken veraangenaamt het vakantieleven. Alles is er voor uw gemak: een 4-pits fornuis, oven, magnetron, koeling en vriezer. De accommodatie is volledig rolstoeltoegankelijk en voorzien van aangepaste douche en toilet.

Opmerking: Joost, de beheerder van deze accommodatie, heeft ervoor gekozen om geen beschikbaarheidskalender bij te houden bij Vakantieadressen.nl. Voor de actuele beschikbaarheid kun je per e-mail contact opnemen met Joost via het contactformulier op deze website.

De ‘achterduin’ leent zich uitstekend voor sport- en spelactiviteiten. Wij werken samen met een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor activiteiten. Zo kan er een uitgebreid activiteitenprogramma voor de hele dag worden opgesteld.

Geen zin om voor een grote groep te koken? Catering is geen probleem: wij verzorgen graag uw ontbijt, diner en/of lunch. U kunt voor uw ontbijt, lunch en/of diner ook aanschuiven in ons restaurant / strandpaviljoen. Dan heeft u als extraatje tegelijkertijd wel het adembenemende uitzicht over de Noordzee.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 5 slaapkamers, 4 douches, 5 wastafels en 5 toiletten.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 2: 2x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 3: 2x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 4: 3x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 5: 4x stapelbed + wastafel
Twee sanitaire ruimtes met gescheiden sanitair voor dames en heren
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
In samenwerking met een professioneel buitensportbedrijf bieden wij een compleet activiteiten programma aan. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma Expeditie Robinson hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding. In de expeditie zitten zowel denk als doe opdrachten, dit om voor iedere deelnemer binnen een team een onderdeel te creëren waarin zijn of haar specialiteit naar voren komt.

Of wat dacht u van een GPS tocht door de duinen? Alléén een stukje lopen met een GPS? Nou, absoluut niet! Voor uw eerste opdracht moet u eerst uw rugzak zien te bemachtigen en dan pas kunt u met uw team op weg. Géén topsport, maar een mooie tocht door een overweldigende natuur en voor iedereen te doen; dat is Struinen door de Duinen. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen, gaat u discgolfen en ook nog ‘schat zoeken’! Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief!

Een ontspannen bedrijfsuitje met een licht competitief karakter, dat is een strandsportdag programma. Lekker op blote voeten deelnemen aan sportief ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje ‘strijd’ en vooral veel lol kenmerken dit programma. De strandsportdag bestaat uit branding raften, beachvolleybal, zandsculpturen bouwen en samenwerkingsopdrachten.

Naast bovengenoemde activiteiten bieden wij nog meer leuke teambuilding en familie activiteiten aan. Wij stellen graag een programma voor u samen. Vraag naar de mogelijkheden.
Direct contact met de verhuurder.