Gezellig een week(end) limburg met ruim terras en skelters

vanaf 10 - 20 personen
5 slaapkamers
3 badkamers
Huisdieren toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 809
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Conny weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit vakantieadres is geschikt voor 20 personen en voorzien van 5 slaapkamers. U beschikt over een zeer grote leefruimte bestaande uit een zit- en eetgedeelte. In het zitgedeelte staan 4 banken en een televisie. In het zitgedeelte kunt u heerlijk gezamenlijk eten aan de verschillende tafels met voldoende stoelen. Vanuit de leefruimte komt u via de tuindeuren op het grote overdekte terras. De ruime keuken is uitgerust met een grote Amerikaanse koelkast voorzien van vriesladen en ijsblokjesmaker, 5-pits gasstel, vaatwasser en magnetron.

  De accommodatie beschikt over vijf slaapkamers met elk twee stapelbedden voorzien van dekbed en kussen. Het sanitair bestaat uit 3 douches, 4 toiletten en urinoir. Daarnaast is er een invalide-badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel.

  Vanaf het overdekte terras heeft u zicht op de speeltuin. De speeltuin bestaat uit een groot grasveld voorzien van klimtoestel, vogelnestschommel, klimtouw, voetbalspel, tafeltennistafel. Tussen de vele bomen en struiken is het een genot om verstoppertje te spelen. Aangrenzend aan de vakantiewoning is een kleine dierenweide. Verder zijn er veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Zo is er een recreatieruimte met voetbalspel, tafeltennis en sjoelbak. Buiten vindt u verder nog een jeu de boules, baan trampoline en verschillende skelters.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  De accommodatie is voorzien van 5 slaapkamers, 3 douches, 4 toiletten, een urinoir en een invalide-badkamer.

  Beneden:
  Slaapkamer 1 t/m 5: 2x stapelbed
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.