Natuurlijk gelegen groepsaccommodatie op de Veluwe

  • vanaf 50 - 112 personen
  • 9 slaapkamers
  • 7 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Vakantieadres: 2257
  • Deel dit vakantieadres:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Dennis weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Dennis. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Al 70 jaar een gewild vakantieadres voor groepen van 25 tot 112 personen, verdeeld over drie gebouwen en 9 slaapzalen. Onze karakteristieke houten gebouwen met stapelbedden zorgen voor het onvervalste kampgevoel.

Dit vakantieadres ligt midden in het bos, aan de zandverstuiving tussen Nunspeet en ’t Harde, in het natuurgebied De Haere.

Het grote hoofdgebouw is voorzien van een zeer grote recreatieruimte, een ruime keuken voorzien van kookgerei, borden, bekers, bestek, ruime koelingen en een vriezer. U huurt onze gebouwen op basis van zelfverzorging.

Op uw eigen terrein vindt u een voetbalveldje, een beachvolleybalveld, drie tafeltennistafels en heel veel ruimte om lekker hutten te bouwen en leuke spellen te doen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een kampvuur te maken. U kunt vrij gebruik maken van de zandverstuiving en het bos voor al uw spellen.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Er zijn 3 slaapzalen, 2 van 20 bedden en 1 van 10. U kunt het uitbreiden met een extra slaapgebouw, hier vindt u nog eens 34 bedden verdeeld over twee zalen.
In totaal heeft u de beschikking over 7 toiletten, 5 douches en 13 wastafels.
Als u boven de 82 personen uitkomt, kunt u ook het derde gebouw erbij huren. Hierin vindt u nog eens 30 slaapplaatsen, verdeeld over 4 zalen. Dit gebouw heeft ook een eigen keuken, woonkamer, recreatieruimte en sanitair.
In de slaapzalen vindt u stapelbedden met matrassen en kussens.
Slaapzak, hoeslaken en sloop moet u zelf even meenemen.
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
De accommodatie ligt echt in het bos en aan de zandverstuiving (50 meter lopen) waar u naar hartenlust spellen kunt organiseren. Ook kunt u bij ons terecht voor activiteiten voor uw groep. Wij zijn één van de weinige bedrijven waar u kunt outdoor lasergamen op een echt battlefield. Voor groepen die de gebouwen huren hebben wij speciale lage groepstarieven. Ook Gps-tochten en boogschieten behoren tot de mogelijkheden.

In de omgeving vindt u het buitenzwembad de Hokseberg in ’t Harde, De Zandenplas in Nunspeet, zwemparadijs de Brake in Nunspeet en ook Walibi ligt maar op een kwartiertje rijden van onze accommodatie. Elburg de vesting, Elburg midgetgolf, het artilleriemuseum en het transferium in Nunspeet zijn ook leuke uitjes voor uw kamp.
Direct contact met de verhuurder.