Luxe groepsaccommodatie Frankrijk - Lens - Saint-Quentin

  • 45 personen
  • 22 slaapkamers
  • 22 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Share via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Deborah weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Deze luxe groepsaccommodatie is een hotel dat is gelegen in het dorpje Albert in het noorden van Frankrijk op ca. 3.5 uur rijden vanuit Rotterdam. U huurt het hotel van Nederlandse eigenaren exclusief voor uw groep en beschikt zodoende over 22 slaapkamers met eigen badkamer, een gezamenlijke ruimte met bar en professionele keuken. Tevens zijn er mogelijkheden voor tennis, tafeltennis en biljart. Buiten op de parkeerplaats of het grasveld is ruimte voor de kinderen om te voetballen.

U kunt gebruik maken van de bar om uw eigen drankjes te verzorgen. In het dorpje Albert zit een winkel waar tapbier en andere alcoholische dranken gekocht kunnen worden. U kunt uw ontbijt door ons laten verzorgen of ís ochtends de lokale bakker broodjes laten brengen. Ook het verzorgen van uw catering behoort tot de mogelijkheden.

 

Kamerindeling

Er zijn 22 slaapkamers met ieder een 2-persoons bed en 22 badkamers.
De kamers kunnen ook ingedeeld worden als:
- 12 slaapkamer met twin bedden (2 aparte bedden)
- 5 slaapkamers voor 3 personen met een 2-persoons bed en een 1-persons bed
- 5 slaapkamers met 2-persoons bed

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Deborah, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Deborah

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Deborah, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Deborah

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 45 personen.

Faciliteiten

Omgeving

Het hotel staat in het Pays du Coquelicot (klaproos gebied) en staat bekend om de eerste wereldoorlog monumenten en loopgraven. Er zijn routes die u langs al deze toeristische trekpleisters laat gaan, op de fiets of met de auto. Het oorlogs-museum in Albert is ondergronds en ook voor invaliden te bezichtigen. Hier werkt trouwens een Nederlandse gids voor een eventuele rondleiding.

Fietsen kunnen de mensen ook langs het kanaal La Somme. Dan kunnen ze van Albert naar Amiens fietsen, zo'n 30 km. Er kan daar ook hard gelopen worden of lekker wandelen aan het kanaal in Cappy, klein dorpje op 10km.

Amiens en z'n kathedraal (de grootste van Frankrijk) zijn absoluut de moeite waard en het hele jaar geopend. Achter de kathedraal zit Saint Leu, een leuke plek voor terrassen en restaurantjes langs het water. De binnenstad zit vol met boetiekjes.

La Baie de Somme op 1.5 uur rijden is fantastisch. Een baai aan de zee met als leukste plaatsje Saint Valery. Je kan de zeehonden zien via uitje met een gids.

Les Grottes de Naours is ook heel leuk, het Somme treintje in Froissy kan ook. Deze activiteiten zijn allemaal in de buurt van ons hotel gelegen. In Albert zit ook nog een zwembad. Let op: Op de google kaart hieronder, is de ligging om technische redenen niet goed weergeven.

Ligging