Volledig ontzorgt op basis van halfpension - Drents- Friese Wold

  • vanaf 14 - 32 personen
  • 16 slaapkamers
  • 16 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisnummer: 2064
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Hellen weten.

Reservering aanvragen Stel Hellen een vraag per email.
Beschrijving
Nieuw in ons aanbod - Compleet verzorgd op basis van half-pension. Op zoek naar een leuke groepsaccommodatie met hotelfaciliteiten zoals ontbijt en diner? Gelegen op een prachtige plek in Drenthe vind je dit vakantieadres voor families en groepen tot 32 personen voorzien van 16 slaapkamers en 16 badkamers. Speciaal voor grote groepen is er een fantastisch arrangement samengesteld. Je huurt de gehele accommodatie exclusief voor jouw groep inclusief gezamenlijke ruimte, bar, verschillende zithoekjes en eetzaal. Daarbij profiteer je van alle hotelfaciliteiten zoals ontbijt en avondmaaltijden De accommodatie wordt enkel verhuurd op basis van logies, ontbijt en diner. Je kunt geen gebruik maken van de aanwezige keuken.

Een weekend arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit 2x ontbijt, 1x 3-gangen diner en 1x 4-gangen buffet of buffet / barbecue. Wil je het net iets anders dan is maatwerk natuurlijk mogelijk. In de ontbijtzaal kunt u fijn samen ontbijten. Het diner kan zowel in de groepszaal van het restaurant geserveerd worden (400 meter lopen van de accommodatie), als in de eetzaal van de groepsaccommodatie. Is het lekker weer, dan kan er uiteraard ook buiten op het terras gegeten worden. Aanvullende catering zoals bier, fris, wijn of een biertap buiten kan ook bijgeboekt worden.

Goed om te weten:
Groepen vanaf 24 personen hebben de exclusieve beschikking over de gehele accommodatie. Ben je met minder dan 24 personen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Enkele kamers zullen dan worden verhuurd aan andere gasten. Dus ben je met een groepje van 20, 15 of zelfs 10 personen, neem dan gewoon contact met ons op en wij voorzien je van een passende offerte. Soms kan het zelfs voorkomen dat ook wanneer de kalender op bezet staat, wij nog kamers beschikbaar hebben voor groepen van 10 tot 20 personen. Neem gewoon even contact met ons op en wij kunnen je meer vertellen.


De accommodatie is gelegen tussen twee bosrijke gebieden, die zich perfect lenen voor verschillende leuke activiteiten. Zo is de accommodatie slechts een steenworp afstand verwijderd van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of op een andere manier van de natuur genieten.

Wij organiseren ook allerlei leuke groeps- en familie activiteiten zoals een kastelen bosspel, een mysterieuze moord in Doldersum, Ik hou van Holland, de grote kastelenspelshow en een pubquiz. Erg leuk om te spelen met een groep!
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Begane grond:
Slaapkamer 1 t/m 10: 2x 1-persoons boxspringbed + douche, toilet en wastafel
Alle kamers hebben een eigen privé terras.
Op 1 slaapkamer kan een extra 1-persoonsbed worden bijgeplaatst.
Aparte sanitairruimte met 2 WC's en 3 urinoirs.
Verdieping:
Slaapkamer 11 t/m 16: 2x 1-persoons boxspringbed + douche, toilet en wastafel
Twee slaapkamers boven zijn voorzien van een balkon.

Alle slaapkamers beneden en boven zijn voorzien van een flatscreen tv.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.