Familiehuis bestaande uit 4 appartementen

vanaf 10 - 31 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1848
 • Deel dit vakantieadres:
 • Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit sfeervolle vakantieadres voor 31 personen bevindt zich midden in de natuurrijke omgeving van de IJsseldelta nabij de Hanzesteden Kampen en Zwolle. Het waterrijke landschap biedt wandelroutes, vaartochten en unieke uitzichtpunten. Een echte aanrader is Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  De accommodatie is gelegen op een actieve boerderij en bestaat uit 4 intern geschakelde appartementen. Ieder appartement heeft een eigen leefruimte met zithoek en keuken. Door het openen van een tussendeur tussen de 2 grootste appartementen, ontstaat er een grote leefruimte waar gezamenlijk gegeten kan worden (zie foto's). Hierdoor is deze accommodatie zeer geschikt voor families bestaande uit meerdere gezinnen. De ruime opzet en het uitzicht geven een landelijk gevoel. De 4 keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser en combimagnetron.

  De badkamers bevinden zich op de begane grond. 2 Slaapkamers grenzen aan de badkamer en zijn door de ruime opzet tevens geschikt voor mindervaliden. De overige 8 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn voorzien van box-springbedden en twee stapelbedden.

  Buiten is er een terras. Het terras is aangelegd in de boomgaard. Bij de accommodatie is een sportsilo te vinden waar gevoetbald en gevolleybald kan worden. Verder is er een schommel, trampoline, glijbaan en overdekte speelruimte met een tafeltennistafel, voetbalspel, dartbord en skelters. Liever de boer helpen? Iedereen is welkom om de schapen en kalfjes te voeren.

  De accommodatie ligt bij de uiterwaarden van het Zwarte Water in Overijssel. In het aangrenzende natuurgebied zijn vele vogels te spotten zoals ganzen, de grutto, de tureluur en de kievit.

  Bijzonderheden:
  Dit vakantieadres is zowel voor kleine als grotere groepen geschikt en staat daarom twee keer op ons platform. Het betreft hetzelfde vakantieadres met dezelfde foto's & prijzen en wordt dus ook altijd aan één groep tegelijk verhuurd.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met inloopdouche, toilet en 1 wastafel
  Badkamer met inloopdouche, toilet en 1 wastafel
  Badkamer met inloopdouche, toilet en 1 wastafel
  Badkamer met inloopdouche, toilet en 1 wastafel
  Boven:
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + stapelbed
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 6: 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 7: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 8: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 9: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 10: 4x 1-persoonsbed
  Los toilet
  Los toilet
  Losse wastafel
  Losse wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.