Sfeervol groepsverblijf met speelhoek en bar

 • 30 personen
 • 5 slaapkamers
 • 6 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Niet aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Frank weten.

Reservering aanvragen Stel Frank een vraag per email.
Beschrijving
Deze groepsaccommodatie voor groepen van 20 tot 35 personen is gelegen in een landelijke omgeving in het buitengebied van Haaksbergen. De accommodatie beschikt zowel binnen als buiten over volop ruimte voor het organiseren van leuke groepsactiviteiten. De gezamenlijke ruimte is voorzien van een speelruimte met air hockey tafel, speelautomaat en dartboard, diverse zitplekken en een professionele horecakeuken. Deze open keuken met bar is voorzien van voldoende koelingen, een groot 6pits fornuis en een turbo vaatwasser, wat corvee tot een feest maakt.

Door de bar en open keuken blijft de keukenploeg op een leuke manier betrokken bij de groep, wat een hoop gezelligheid meebrengt. Ook is er een audio installatie voorzien van DVD-speler, DAB+ radio, microfoon en een flatscreen TV met satelliet ontvangst.

De groepsaccommodatie beschikt over een 5-tal slaapkamers, met in totaal 48 slaapplekken. Alle slaapkamers zijn voorzien van moderne steigerhouten stapelbedden en bonelli binnenveringsmatrassen.

Ook het sanitair is volledig nieuw en is ruim en modern. Er zijn 4 toiletten en een 6 tal ruime douches. De douches zijn voorzien van goede (Grohe) thermostaatkranen en douchekoppen, waardoor douchen niet alleen maar een verplichting is.

Buiten kunt u gebruik maken van verschillende tuinsets waardoor u gezellig met uw groep samen kunt zitten. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 4x stapelbed
Slaapkamer 2: 4x stapelbed
Slaapkamer 3: 4x stapelbed
Slaapkamer 4: 4x stapelbed
Slaapkamer 5: 8x stapelbed
Sanitaire ruimte met 3 douches en wastafels.
Sanitaire ruimte met 3 douches en wastafels.
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Frank, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De groepsaccommodatie bevindt zich op een ruitersportcentrum. Dit maakt een verblijf extra leuk omdat je hierdoor nog meer een outdoor gevoel krijgt. In samenwerking met de manege kunnen wij diverse activiteiten met paarden of pony’s aanbieden. Maar ook groepen die niks met het ruitersportcentrum te doen hebben ervaren het verblijf op een manege als iets speciaals.

Haaksbergen, de plaats waar wij ons bevinden ligt in het mooie Twente. Twente is een gebied dat voelbaar uitnodigt om te komen genieten van de vele rijkdommen die het te bieden heeft. Van de uitzichten vanaf de heuvels, de heide met schapen, de pittoreske dorpjes en een eeuwenoude watermolen.

Ontdek het Twentse gastheerschap. U kunt hier heerlijk dwalen en per auto, per fiets of te voet een heerlijke tocht maken om zo de prachtige natuur te beleven. Maar buiten de prachtige natuur heeft Twente nog zoveel meer te bieden. Zo zijn er tal van dingen te doen en te ondernemen in de omgeving. En ook Duitsland ligt op een steenworp afstand, waardoor een dagje gluren bij de buren zo gedaan is.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.