Luxe groepsaccommodatie in Noord Holland - 9 slaapkamers

  • vanaf 9 - 24 personen
  • 9 slaapkamers
  • 9 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Martine weten.

Reservering aanvragen Stel Martine een vraag per email.
Beschrijving
Deze luxe groepsaccommodatie is gesitueerd aan de voet van de Afsluitdijk op het ”geheime Waddeneiland” Wieringen aan Werelderfgoed de Waddenzee. Het gebouw is een provinciaal monument dat volledig herbouwd is met behoud van het monumentale staketsel.

Het is een bijzondere ruime, sfeervolle groepsaccommodatie voorzien van alle moderne comfort. De 9 slaapkamers met 9 badkamers zijn op de begane grond gesitueerd rondom de riante gemeenschappelijke ruimte (170 m2) met professionele open keuken. U heeft hier alle ruimte om te genieten van elkaars gezelschap, maar ook ruimte om u terug te trekken in uw eigen slaapkamer met TV, zitje en luxe boxspring bedden. Iedere slaapkamer heeft een eigen terrasje en toegang tot de tuin.

De accommodatie is geschikt voor mindervaliden. Zo is er een aangepast toilet bij de gemeenschappelijke ruimte en een douchestoel die in elke badkamer te plaatsen is. Alle slaapkamers bevinden zich op de drempelloze begane grond.

Naast de gemeenschappelijke ruimte is er nog een aparte televisiekamer van 30 m2. De verdieping vloer van 225 m2 is eigenlijk een bonus. Qua ruimte heeft u de verdieping niet nodig, maar vanwege het schitterende uitzicht vanuit de beglaasde kap zijn hier diverse zitjes gecreëerd. De accommodatie is nagenoeg energie neutraal. Er is vloerverwarming in de winter en koeling in de zomer. De elektriciteit wordt opgewekt door 50 zonnepanelen.

De groepsaccommodatie staat op een perceel van 2 hectare. Er is een riant terras op het zuiden (125m2), een gazon met beschutte hoekjes onder de bomen, een fruitboomgaard en een eigen pad door het bloemrijke hooiland, met diverse zitjes.

Een prima plek voor een barbecue, is de overkapping naast het terras. Een geheel verzorgde barbecue door de lokale slager of catering is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Huisdieren zijn in geen enkel geval toegestaan.

De groepsaccommodatie wordt aan slechts één gezelschap tegelijk verhuurd. U heeft hier dus altijd volledige privacy. Privacy die wordt benadrukt door de vrije ligging aan een doodlopend weggetje. Toch is het dichtbij gelegen dorp met restaurantjes en een grote supermarkt, slechts op 2 km afstand gesitueerd.

De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Er zijn 9 slaapkamers met namen die verwijzen naar de historie van het wier vissen en de Waddenzee. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden, zitje, TV en aansluitende badkamer met douche, toilet en wastafel. De boxspring bedden zijn van uitstekende kwaliteit en extra lang (2.10 meter).

Beneden - drempelloos:
Slaapkamer 1: Boegbeeld (21 m2): 2 persoons kamer
Slaapkamer 2: Zeedeloos (34 m2): 3 persoons kamer
Slaapkamer 3: Loefgierig (33 m2): 3 persoons kamer
Slaapkamer 4: Zeewaardig (21 m2): 2 persoons kamer
Slaapkamer 5: Waddenlust (19 m2): 2 persoons kamer
Slaapkamer 6: Zeegras (19 m2): 2 persoons kamer
Slaapkamer 7: Eilandgasten (30 m2): 3 persoons kamer
Slaapkamer 8: Meisje loos (15 m2): 1 persoons kamer
Slaapkamer 9: Eb in de kist (15 m2): 1 persoons kamer

Daarnaast zijn er 5 extra bedden van goede kwaliteit (90 x 200 cm) willekeurig bij te plaatsen. Een aangepast toilet is er bij de gemeenschappelijke ruimte.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Het voormalige Waddeneiland is een eldorado voor fiets- en wandel liefhebbers. Vanuit de vissershaven van Den Oever, op 5 km afstand, kunt u de Waddenzee op, om te gaan wadlopen, garnalen vissen of naar de zeehonden te gaan kijken. Op Wieringen waan je je aan het einde van de wereld. Toch ligt het centraal t.o.v. diverse provinciesteden en niet te vergeten de Waddeneilanden. Een dagtochtje naar Texel is zeer de moeite waard. De boot naar Texel vertrekt op slechts 20 auto minuten afstand van de accommodatie. Op Texel is een bezoek aan zeehonden opvang Ecomare een aanrader. Of u huurt (elektrische) fietsen bij de veerboot en fietst het eiland rond.

Het Noordzeestrand van Julianadorp bereikt u binnen 20 minuten via pittoreske boerenweggetjes met vergezichten.

Verdere tips in vogelvlucht:
- high tea in het Theeater in Den Oever
- op zaterdag naar de zeeverse vismarkt in Den Oever
- naar het Kazemattenmuseum op de Afsluitdijk
- naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
- met kleintjes naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen
- naar het historische Zuiderzee stadje Hoorn met het Westfries Museum
- naar het Marine Museum in Den Helder
- naar Fort Kijkduin in Huisduinen
- dagje winkelen in Alkmaar met een boottochtje door de grachten van Alkmaar
- naar dierenpark Hoenderdaell (10 auto minuten)
- fluisterbootjes varen in De Rijp
- met de museum stoomtram van Hoorn naar Medemblik v.v.
- naar de Schoorlse duinen
- naar het Land van Fluwel
- met de veerdienst van Enkhuizen naar Stavoren
- naar vlindertuin Vlindorado
- naar het bakkerij museum in Medemblik
- naar de KNRM in Den Oever
- naar het Wadden Beleving Centrum op de Afsluitdijk (gereed zomer 2017)

In de accommodatie is een leeshoek aanwezig met uitgebreide documentatie over hetgeen in de omgeving zoal is te ondernemen. De eigenaar organiseert zelf ook allerlei activiteiten zoals: schapen drijven, spiegelen met paarden, roofvogel clinic, bruggen bouwen, etc.
Direct contact met de verhuurder.