Uniek overnachten - Landgoed met een havezathe

 • 19 personen
 • 11 slaapkamers
 • 4 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Niet aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Tom weten.

Reservering aanvragen Stel Tom een vraag per email.
Beschrijving
Gelegen op een landgoed met een havezathe en koetshuis, vindt u midden in de natuur deze bijzondere locatie bestaande uit vier vakantiehuisjes. De vakantiehuisjes liggen binnen de gracht midden in het groen en zijn omringd door bospercelen en groenstroken. De vier vakantiehuisjes beschikken tezamen over 9 slaapkamers en 4 badkamers geschikt voor maximaal 19 personen. In het gezellige vakantiehuis Boszicht kan met de gehele groep gezamenlijk gegeten worden

Ieder vakantiehuisje heeft een woonkamer, open haard, keuken, enkele slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het voordeel is dat je volop privacy hebt in je eigen huisje en tegelijkertijd samen kunt zijn in vakantiehuis Bosoord.

Uniek aan deze locatie is de bijzondere ligging in een natuurgebied van ongeveer 500 hectare, met nog meerdere landgoederen in de directe omgeving. Rondom de vakantiehuisjes ligt een groot grasveld waar eventueel activiteiten georganiseerd kunnen worden. Buiten geniet u van een terras met voldoende tuinmeubilair, een uniek uitzicht op het landgoed en een heerlijke barbecue. Op het landgoed is een grote speelplaats aanwezig met direct uitzicht over de weilanden en het bos.

Vindt u het leuk om een avondje uitgebreid te dineren? In het souterrain van de Havezathe kunt u, op aanvraag, in de Grachtenkamer heerlijk dineren. En in de Gewelvenkamer het aperitief gebruiken. In de uitgebreide keuken verzorgt een ingehuurde kok een maaltijd naar keuze (Biologisch, Frans, etc.).

Bijzonderheden:
Op dit moment worden de vakantiehuisjes opnieuw ingericht. Hierdoor kunnen wij nog geen foto's tonen van de binnenzijde van de huisjes. De getoonde foto's zijn van andere verblijven op ons landgoed. Heeft u vragen over de inrichting, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
Huisje Robinia beneden:
Kamer 1: 2x 1-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Boven:
Kamer 2: 2x 1-persoonsbed
Kamer 3: 1x 1-persoonsbed (overloop)

Huisje Arwata beneden:
Kamer 4: 2x 1-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Boven:
Kamer 5: 2x 1-persoonsbed
Kamer 6: 1x 1-persoonsbed (overloop)

Vakantiewoning Bosoord beneden:
Kamer 7: 2x 1-persoonsbed
Boven:
Kamer 8: 1x 2-persoonsbed
Kamer 9: 2x 1-persoonsbed
Kamer 10: 1x 1-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en wastafel

Huisje Het Boshuis beneden:
Kamer 11: 1x 2-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Tom, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De wandel- en fietsroutes in de omgeving, beginnen in vele gevallen al op het landgoed. Zo is de wandelroute Laag Zuthem van 12 km en de fietsroute Laag Zuthem van 23 km, die alle twee op het landgoed beginnen een aanrader. Op basis van beschikbaarheid kunt u een rondleiding krijgen in de Havezathe zelf en over het landgoed. Er zijn vele arrangementen mogelijk waaronder een schildersworkshop. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op en nabij de Havezathe.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.