Kennis maken met Vakantieadressen.NL

Vast bedrag per jaar

Vakantieadressen.nl is al 16 jaar de specialist in het verhuren van luxe groepsaccommodaties, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties. Dagelijks boeken vele families en vriendengroepen het jaarlijkse weekendje weg via Vakantieadressen.nl. Wij bieden je een concept waarbij je makkelijk, snel en met minder kosten een uitstekende bezetting behaalt. Geen provisiekosten en geen opstartkosten. Je betaalt enkel een vast bedrag per jaar.

Provisie besparen

Bent u momenteel aangesloten bij een website die op provisiebasis werkt? Waarom zou u zoveel provisie afdragen als u eenzelfde bezetting via Vakantieadressen.nl kunt behalen tegen veel lagere kosten? Lees meer >>

6 maanden kennismaken

Wilt u zelf de voordelen van Vakantieadressen.nl ervaren? Wij bieden u de mogelijkheid om het eens 6 maanden te proberen en zelf te ervaren hoeveel boekingen u via Vakantieadressen.nl binnenhaalt.

Bezoek aan je accommodatie

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag een keer op de koffie om kennis te maken en elkaars ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Rechtstreeks contact

Wij geloven niet in tussenpartijen, die namens de huiseigenaar de verhuur doen. Onze ervaring is dat huiseigenaren zelf willen bepalen welke groepen zij in huis halen. Vakantiegasten kunnen bij Vakantieadressen.NL dan ook rechtstreeks contact (email / telefoon) met je opnemen, zodat je de reserveringen zelf kunt verzorgen. Hierdoor houd je alles in eigen hand.

I-cal kalender koppeling

Verhuur je via meerdere websites? Dan heb je ongetwijfeld de ervaring dat je meerdere kalenders moet bijhouden. Vakantieadressen.NL biedt meerdere gratis mogelijkheden om eenvoudig kalenders van verschillende platformen met elkaar te synchroniseren. Met deze I-cal kalender koppeling hoef je maar op één plek de kalender bij te houden, wel zo makkelijk.

Abonnementen

Je kunt kiezen uit twee pakketten, een zakelijk en professioneel abonnement. Het professionele abonnement is er voor ondernemers die in samenwerking met het team van Vakantieadressen.NL alles uit de kast willen halen om elk weekend te verhuren. Lees meer >>

Beschikbaarheidskalender

Heb je nog geen beschikbaarheidskalender voor op je eigen website? Vakantieadressen.NL bied je gratis een beschikbaarheidskalender die je – zeer eenvoudig – op je eigen website kunt plaatsen. Lees meer >>

Zakelijke markt

Steeds meer bedrijven en overheidsorganisaties maken gebruik van Vakantieadressen.NL voor het vinden van een inspirerende vergaderlocatie. Bedrijven als Nike, Deloitte, Shimano, Albert Heijn, UWV, MCDonalds, HAK groenten, Menzis, DHL, Shell en de Rabobank zien wij regelmatig langs komen.

Hoe werkt het?

In 4 zeer eenvoudige stappen jouw groepsaccomodatie verhuren

icon

Activeer je vermelding

Meld je vandaag nog aan en sta morgen al online. Wij verzorgen het activeren van je vermelding.

icon

Ontvang vragen per email/telefoon

Groepen stellen vragen per email of telefoon rechtstreeks aan jou als eigenaar. Zo kun je ook een passende offerte op maat maken.

icon

Regel zelf de facturatie

Je ontvangt reserveringsaanvragen rechtstreeks per email. De boekingsbevestiging / facturatie regel je vervolgens zelf.

icon

Kalender bijwerken

De (I-cal) kalender koppeling zorgt ervoor dat de kalenders van verschillende platformen aan elkaar gekoppeld zijn.

Ervaringen van huiseigenaren

Prettig persoonlijk, betrokken en kundig!

Nadat onze boerderij na 4,5 jaar verbouwing bijna klaar was om gasten te ontvangen hebben wij ons verdiept in de verschillende bookingsites. Al snel kwamen wij uit bij Vakantieadressen.nl. Na een bezoekje van Wouter werd ons al snel duidelijk dat Vakantieadressen.nl niet zo maar een bookingsite is. Prettig persoonlijk, betrokken en kundig!

".. maar liefst 27 boekingen in 28 dagen"

Drie uur nadat wij bij Vakantieadressen.nl online zijn gezet hadden we de eerste boeking te pakken en nu na 28 dagen hebben wij maar liefst 27 boekingen. We kunnen hier rustig spreken van een vliegende start mede dankzij Vakantieadressen.nl. Wij zijn enthousiast over de korte lijntjes, prettige no-nonsense benadering en de vinger aan de pols werkwijze.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Met vriendelijke groeten,
Hans Wiendsels en Ria Mijnsbergen “Wiendsels” Ruinerwold.

Door ansichtkaart contact gezocht

Via de ansichtkaart van vakantieadressen ben ik in contact gekomen met Wouter van Vakantieadressen.nl. Wouter is op locatie geweest en gaf aan dat hij de verwachting had dat we snel vol zouden komen, zeker met onze nieuwe luxe accommodatie met 13 slaapkamers en 13 badkamers.
Ik moest het eerst maar zien, het waren mooie beloften. Eerst hebben we een 6 maanden termijn afgesproken.

".. momenteel zeker 90% van de boekingen via vakantieadressen!"

Nadat we online stonden, kwamen de boekingen direct binnen. We hebben momenteel zeker 90% van de boekingen via vakantieadressen! Wouter heeft ook erg goed meegedacht met het online plaatsen van onze nieuwe accommodatie. Vragen worden snel beantwoord en ik vind het prettig dat ik zelf de regie heb naar de gasten toe.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Met vriendelijke groeten,
Gerrie Pasop “De Hooge Weide” Vorden.
Lees hier de ervaringen van 25 andere ondernemers.

Ja ja… eerst zien en dan geloven....

In augustus 2016 hebben wij De Zevenhof in Zwiggelte (Drenthe) overgenomen. Via een collega hoorden we goede verhalen over Vakantieadressen.nl. Wouter van Vakantieadressen nam contact met ons op en tijdens dat gesprek bleek dat hij precies wist waarover hij sprak.

Eigenlijk waren we direct om toen Wouter voorstelde om het eens een half jaar te proberen:
“Ik weet zeker dat jullie tevreden zullen zijn en na een half jaar het contract gaan verlengen!”
Ja ja… eerst zien en dan geloven…. Na plaatsing ging het snel, al gauw kwamen vrijwel alle boekingen via Vakantieadressen.

Dit terwijl wij ook nog bij andere boekingssites aangesloten waren. Dat betekent dat Vakantieadressen.nl beter vindbaar is voor zoekende vakantiegasten.

".. uiteindelijk zijn wij veel voordeliger uit"

Het is even een flink jaarbedrag, maar uiteindelijk zijn wij veel voordeliger uit dan, naast de jaarlijkse bijdrage, telkens een flinke commissie te moeten betalen per boeking! Wij zijn heel blij met de samenwerking! Mocht je twijfelen over aansluiting bij Vakantieadressen.nl, dan mag je te allen tijde contact met ons opnemen: 0593 – 333 111.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

Met vriendelijke groeten,
Dries en Lanita “De Zevenhof” Zwiggelte.

zo’n jonge gast met mooie beloftes

Na een kleine 2 jaar verbouwen was het dan zover, onze eigen vakantieboerderij in Roggel! We hadden een mooie site laten bouwen om boekingen binnen te krijgen, dit bleek al snel niet voldoende om gevonden te worden op het Internet.
We gingen kijken waar we bij zouden kunnen aansluiten, toen Wouter van Vakantieadressen.NL ons benaderde. Hij kwam op locatie kijken en was erg enthousiast, maar wij waren nog wat sceptisch, zo’n jonge gast met mooie beloftes.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.NL.

"nu ± 90% boekingen via Vakantieadressen.NL"

We besloten een half jaar te proberen en dat was meteen te merken in het aantal boekingen! We zijn echt superblij met de samenwerking en hebben nu ± 90% van de boekingen via Vakantieadressen.NL We vinden de presentatie op de site heel duidelijk, en ook het persoonlijk contact is fijn.

Met vriendelijke groeten,
Reino & Karin Boots “Taerkes Hoes” Roggel.

Ja, ik wil graag kennis maken.

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of ontvang je graag een passende offerte voor het vermelden van je vakantieverblijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vakantieadressen.NL B.V.

Needseweg 23 A - 7151 MH Eibergen
Telefoon: 0545-477370
vakantie(apestaartje)vakantieadressen.nl
K.v.K: 69431183

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Een afspraak op een ander tijdstip is zo gemaakt.