<>

< >

Vakantiehuisje in coulisselandschap - Nieuw!!Winterswijk - Achterhoek - Bekendelle

  • 8 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Share via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Coen weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Te midden van prachtige natuur, waar nauwelijks geluiden van de buitenwereld doordringen, wordt u in dit vakantiehuis in Winterswijk wakker van de vogels. Winterswijk heeft een prachtig Coulisselandschap met bomen, heggen en houtwallen in het wisselende landschap van gras, akkers en veen. Nationaal Landschap Winterswijk is een gebied van ca. 22.000 hectare gelegen in de Achterhoek tussen Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en de Duitse grens.

Het vakantiehuis is
geschikt voor 8 personen en voorzien van een gezellig woonkamer, woonkeuken en goede sanitaire voorzieningen. U heeft de beschikking over twee 2-persoons slaapkamers, éen 4-persoons slaapkamer en 2 badkamers.

Kom fietsen en wandelen in het mooie buitengebied van Winterswijk. Tussen het dorp Winterswijk en de Duitse grens ligt het natuurgebied De Bekendelle. U kunt er langs de oever van de meanderende Boven-Slinge lopen, een prachtige wandeling van tien kilometer. Thuis terug in uw verblijf vindt u alles wat u nodig heeft in deze net geheel verbouwde vakantiewoning.

Kamerindeling

U heeft de beschikking over twee 2-persoons slaapkamers, éen 4-persoons slaapkamer en 2 badkamers.

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Coen, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Coen

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Coen, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Coen
Opmerking:
Niet geschikt voor mensen onder de 30 jaar.

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 8 personen.

Faciliteiten

Ligging