Accommodatie gelegen nabij de duinen en bossen van Ameland

 • 4 personen
 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Niet aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Dorine weten.

Reservering aanvragen Stel Dorine een vraag per email.
Beschrijving
Vakantiehuisje Ilsebil is geschikt voor 4 personen, en ligt aan de rand van het dorp Hollum. Het centrum van het dorp is vlakbij, maar het strand en de duinen ook! U heeft uitzicht over de weilanden naar de duinen. Beneden is de hal, bergruimte en een kamer/keuken met terrasdeuren en een terras. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met elk een eigen luxe douche/toiletruimte.Het appartement Ilsebil is voorzien van centrale verwarming, kabel tv, radio met cd-speler, koelkast met vriesvak, magnetron, keramische kookplaat, wasmaschine en gratis internet (via WIFI). De afstand naar het strand is 800 meter. Het verblijf in Ilsebil vindt plaats op basis van zelfverzorging. Achter Ilsebil ligt een zonneweide en een gezellig terras. Er zijn twee grote skelters aanwezig.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Boven: 2x 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer.
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Dorine, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De Amelanders staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid en spreken hun eigen dialect. Hollum is in ieder jaargetijde aantrekkelijk. Lekker uitwaaien op een stormachtige herfstdag, genieten van het arresleeën in de winter, of kijken hoe de natuur ontluikt in de lente. En in de zomer zonnebaden op het schoonste strand van Nederland!

Ameland staat garant voor gezond genieten. De zuivere lucht, het rustige ruisen van de zee en het weidse landschap doen wonderen. Net als het zeewater.En niet te vergeten het gezonde dat het land en het water bieden. De vis is terug te vinden op menig menukaart, net als de pure producten van de eigen grond, zoals de zandaardappelen en het roggebrood. Het ‘groene’ genieten zit ‘m ook in Het Oerd, De Hon en het groene strand bij Ballum.

Heerlijke eilandsfeer en veel te beleven
De prachtige vergezichten, het strand, de zeeën, de uitgestrekte slenken en duinen. Ameland is een heerlijk eiland. Het inspireert en nodigt uit tot fietsen of wandelen, tot zwemmen of varen. Het eiland herbergt vertier, vermaak en ontspanning voor jong en oud. In zomer en winter. Geen gast zal zich vervelen. Voorbeelden van activiteiten zijn: een boottocht naar de zeehonden , een strandrit naar "De Hon" of een rit met de huifkar door de leuke dorpen. Een wad-excursie, zandkastelen bouwen op het strand, lopen over de kwelders, of een koele duik in de zee. In de Suudwester vindt u allerlei folder- en informatiemateriaal over wat er te doen is tijdens uw vakantie.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.