Vakantieverblijf gelegen in nationaal park Drentsche Aa

  • vanaf 12 - 24 personen
  • 8 slaapkamers
  • 8 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Wencel weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Bijzonderheden
Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan voetbalteams of vergelijkbare groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar.
Deze accommodatie is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Wencel. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Deze ruime groepsaccommodatie staat op een prachtige plek aan een zandpad, hoog en droog op een door de natuur gevormde zandduin. Niet voor niets wordt deze locatie De oase van De Drentsche Aa genoemd. U bent er in het hart van het Nationaal Park, nabij Assen.

Het bos, (4 ha) op eigen terrein is een oase van rust en biedt de gelegenheid om bijvoorbeeld een ochtendwandeling te maken en te luisteren naar de zangvogels. Ook reeën hebben dit plekje in gebruik als hun vaste verblijfplaats. Een mooiere plek om in de natuur te picknicken bestaat niet. Geniet er van, al is het maar even! Er wordt altijd aan 1 groep tegelijk verhuurd. U heeft dus altijd het rijk alleen met uw eigen groep.

De groepsaccommodatie is ingericht voor 24 personen en voorzien van 8 ruime slaapkamers, woonkeuken voor zelfverzorging en een ruime koepelvormige verblijfsruimte die flexibel is in te delen (120 m2). U kunt er met z'n allen eten en vertoeven en in tussen van de mooie natuur genieten. Een piano is aanwezig voor de vrolijke noot. Bij mooi weer is op het buitenterrein alle ruimte voor het organiseren van activiteiten: er is een open plek in het bos, een grasveld voor het doen van spelletjes en een kampvuurplaats.

De keuken is van vele gemakken voorzien zoals professionele vaatwasser (4 minuten!), 4-pits gasfornuis, oven, koelkasten en vriezer. U kunt hier samen eten, maar als u iets te vieren heeft kunt u natuurlijk ook de koepelvormige activiteitenruimte of het terras hiervoor gebruiken.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
U beschikt over 8 slaapkamers ieder voorzien van eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + badkamer
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + badkamer
Slaapkamer 3: 3x 1-persoonsbed + badkamer
Slaapkamer 4: 3x 1-persoonsbed + badkamer
Slaapkamer 5: 3x 1-persoonsbed + badkamer
Slaapkamer 6: 3x 1-persoonsbed + badkamer
Slaapkamer 7: 4x 1-persoonsbed + badkamer
Slaapkamer 8: 4x 1-persoonsbed + badkamer
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Deze groepsaccommodatie ligt op een prachtige plek midden in het stroomdalgebied van de Drentsche Aa, een beek die zijn natuurlijke stroming en kronkelende loop, door de eeuwen heen behouden heeft.

Musea: Groningermuseum, Drents museum Assen, Buitenplaats Eelde, Klompen- en molenmuseum Zuidlaren, Museum Vosbergen Eelde.
Festivals: Paardenmarkt Zuidlaren, TT-Assen, Etstoel Anloo, Markt van Melk en Honing Zuidlaren, Noorderzon Groningen, FestiValderAa Schipborg.
Attracties: Hunebedmuseum Borger, Boomkroonpad Drouwen, Wildlands Emmen, Sprookjeshof Zuidlaren.

In de accommodatie is veel informatie over dit gebied te vinden. U komt er, al dan niet onder begeleiding van een gids, zandverstuivingen, bos en heidevelden, schaapskuddes, historische boerderijen, landbouw, hunebedden, eeuwenoude grafheuvels, archeologie, wilde orchideeën en jeneverbesbomen tegen.

In de directe omgeving is een wisselend en aantrekkelijk aanbod op cultureel gebied. Bezoek bijvoorbeeld de Schaapskooi op het Balloërveld, Gevangenismuseum Veenhuizen, Het Hunebedmuseum of Wildlands of een van de vele festivals in de omgeving. Voor culturele evenementen of een dagje winkelen kunt u natuurlijk ook uw hart ophalen in Groningen en Assen.
Direct contact met de verhuurder.