Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland.
<>

< >

Gelegen in natuurrijke omgeving + 4 ha eigen bos NIEUW!Zeegse (Tynaarlo) - Drenthe

 • 24 personen
 • 8 slaapkamers
 • 8 badkamers
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Wifi aanwezig
 • Accommodatienummer: 1051
 • 0593-725609
 • Delen via WhatsApp

Huisbeschrijving

Enthousiast plan? Vakantie of weekend in een rustige, natuurrijke omgeving? Gezamenlijk op stap met cursusgroep, vereniging, familie of natuurliefhebbers? Op zoek naar een inspirerende locatie voor het organiseren van uw eigen groepsactiviteit?

Deze ruime groepsaccommodatie, staat op een prachtige plek: aan een zandpad, hoog en droog op een door de natuur gevormde zandduin. Niet voor niets wordt deze locatie De oase van De Drentsche Aa genoemd. U bent er in het hart van het Nationaal Park, halverwege Assen en Groningen.

Het bos, (4 ha) op eigen terrein is een oase van rust en biedt de gelegenheid om bijvoorbeeld een ochtendwandeling te maken en te luisteren naar de zangvogels. Ook reeŽn hebben dit plekje in gebruik als hun vaste verblijfplaats. Een mooiere plek om in de natuur te picknicken bestaat niet. Geniet er van, al is het maar even! De locatie is zeer geschikt voor gebruik door verenigingen, families, cursusgroepen, natuurliefhebbers e.d. Er wordt altijd aan 1 groep tegelijk verhuurd. U heeft dus altijd het rijk alleen met uw eigen groep.

De groepsaccommodatie is ingericht voor 24 personen en voorzien van 8 ruime slaapkamers, woonkeuken voor zelfverzorging en een ruime koepelvormige activiteitenruimte die flexibel is in te delen (120 m2). Families, maar ook koren, orkesten of meditatiegroepen vinden hier een ideale ruimte voor het organiseren van workshop, repetitieweekend, gezelschapsspelletjes of bonte avond. Een piano is aanwezig. Ook kunt u van deze ruimte een privť bioscoop maken om films of fotoís te vertonen via de beamer op het grote scherm. Bij mooi weer is op het buitenterrein alle ruimte voor het organiseren van activiteiten: er is een open plek in het bos, een grasveld voor het doen van spelletjes en een kampvuurplaats.

De keuken is van vele gemakken voorzien zoals professionele vaatwasser (4 minuten!), 4-pits gasfornuis, oven, koelkasten en vriezer. U kunt hier samen eten, maar als u iets te vieren heeft kunt u natuurlijk ook de koepelvormige activiteitenruimte of het terras hiervoor gebruiken.

De groepsaccommodatie beschikt over 24 uitstekende, extra lange 1-persoonsbedden, verdeeld over 8 ruime slaapkamers (2x 2-persoons, 4x 3-persoons en 2x 4-persoons). Elke kamer beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. De gehele accommodatie is voorzien van vloerverwarming. Bij elk bed is een hang- legkast en een leeslampje aanwezig.

Beperkt mobiel maar veel van plan? Geen belemmering! Deze groepsaccommodatie richt zich op iedereen dus ook mensen met een beperking zijn van harte welkom. De accommodatie en meerdere kamers zijn daarop aangepast. Binnen is alles gelijkvloers en drempelvrij. Rondom het gebouw is een bestrate helling zodat de hoogteverschillen op het terrein gemakkelijk zijn te overbruggen, ook als u op rolletjes loopt (koffers, kinderwagen, rolstoel, rollator).

NB: Door de week kunt u in het naastgelegen conferentieoord ook (extra) cursus- of vergaderruimte reserveren tot en met 60 personen.

Omgeving

Deze groepsaccommodatie ligt op een prachtige plek midden in het stroomdalgebied van de Drentsche Aa, een beek die zijn natuurlijke stroming en kronkelende loop, door de eeuwen heen behouden heeft.

Musea: Groningermuseum, Drents museum Assen, Buitenplaats Eelde, Klompen- en molenmuseum Zuidlaren, Museum Vosbergen Eelde.
Festivals: Paardenmarkt Zuidlaren, TT-Assen, Etstoel Anloo, Markt van Melk en Honing Zuidlaren, Noorderzon Groningen, FestiValderAa Schipborg.
Attracties: Hunebedmuseum Borger, Boomkroonpad Drouwen, Wildlands Emmen, Sprookjeshof Zuidlaren.

In de accommodatie is veel informatie over dit gebied te vinden. U komt er, al dan niet onder begeleiding van een gids, zandverstuivingen, bos en heidevelden, schaapskuddes, historische boerderijen, landbouw, hunebedden, eeuwenoude grafheuvels, archeologie, wilde orchideeŽn en jeneverbesbomen tegen.

In de directe omgeving is een wisselend en aantrekkelijk aanbod op cultureel gebied. Bezoek bijvoorbeeld de Schaapskooi op het BalloŽrveld, Gevangenismuseum Veenhuizen, Het Hunebedmuseum of Wildlands of een van de vele festivals in de omgeving. Voor culturele evenementen of een dagje winkelen kunt u natuurlijk ook uw hart ophalen in Groningen en Assen.

Beschikbaarheid

 • De beschikbaarheid van dit vakantiehuis is actueel. Rood is bezet, groen is beschikbaar.

Prijzen

Direct reserveren / Stel uw vraag

Neem rechtstreeks contact op met de verhuurder. Wilt u direct reserveren, gebruik dan het reserveringsformulier. Heeft u nog een vraag, stel uw vraag dan via het contactformulier. De verhuurder neemt vervolgens contact met u op om uw reservering te bevestigen of uw vraag te beantwoorden.

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 24 personen.

Gelegen in natuurrijke omgeving + 4 ha eigen bos NIEUW!

Zeegse (Tynaarlo)
Drenthe - Nederland
Telefoon: 0593-725609
 • 24 personen
 • 8 slaapkamers
 • 8 badkamers
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Wifi aanwezig
 • Accommodatienummer: 1051
 • 0593-725609
 • Delen via WhatsApp
 • Faciliteiten

  Ligging

  Direct contact met de verhuurder.