Groepsaccommodatie in Schoorl (Bergen) voor 24 personen.

Gezellig aangeklede vakantieverblijf dichtbij zee

  • 24 personen
  • 10 slaapkamers
  • 7 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Cor weten.

Reservering aanvragen Stel Cor een vraag per email.

Huisbeschrijving

Een heerlijk groepsverblijf als uitvalsbasis voor een groepsvakantie in het mooie Noord-Holland. Vanaf deze accommodatie is het een genot om Schoorl en omgeving te verkennen. Schoorl ligt aan de voet van de duinen; het hoogste, breedste en meest afwisselende duingebied van de Nederlandse kust. Ideaal voor uw verblijf met vrienden, families of collega's.

Deze groepsaccommodatie is voorzien van 10 slaapkamers en geschikt voor maximaal 24 personen. De accommodatie bestaat uit een slaapgebouw en een gezellige leefruimte welke met elkaar zijn verbonden door de entree waar naast een dames en heren toilet ook een aangepaste toilet en douche aanwezig is. Geniet van een sfeervolle huiskamer met televisie, dvd en geluidsinstallatie. Er is een kleine pantry aanwezig. Boven is een recreatiezolder met tafeltennistafel, voetbalspel en een klein biljart.

U beschikt over een afgesloten tuin met een eigen zonneterras, schommel en wip/wap voor de kinderen. Achter is een mooi groot gezamenlijk speelveld. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

Let op: De prijzen voor de resterende weekenden in 2018 zijn op aanvraag. In 2018 wordt deze accommodatie namelijk nog verhuurd inclusief maaltijdverzorging. Vanaf 2019 beschikt u over een eigen keuken en kunnen groepen zodoende hun eigen maaltijden verzorgen.
 

Kamer indeling

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + 2x hoog/laag bed
5 douches en 6 toiletten
Boven:
Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 10: 4x 1-persoonsbed
2 douches en 1 toilet

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Cor, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Faciliteiten

Omgeving

Schoorl is een mooie plaats net boven Alkmaar in Noord-Holland. Het behoort tot de gemeente Bergen en is omgeven door het beroemde Nationaal Park 'Schoorlse Duinen.' Dit is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust met een oppervlakte van maar liefst 1800 hectare, met mooie wandelroutes en fietspaden. De ideale plek voor mensen die van rust en natuur houden. Bij Camperduin is het begin van de bekende Honds Bossche Zeewering, een machtige dijk met aan haar voet het vogelreservaat “de Putten” en aan de zeekant het nieuw opgespoten strand.

Schoorl heeft naast de prachtige duinen ook andere leuke bezienswaardigheden. Het Klimduin, midden in het centrum van Schoorl is een feest voor kinderen. Ook staat in Schoorl een Hervormde kerk uit de 17e eeuw, het Raadhuisje uit 1601en een oude Korenmolen . In de omgeving kunt u vele sportieve activiteiten ondernemen, zoals branding raften of kajakken, kick biken of boogschieten.

Ligging

Direct contact met de verhuurder.